Israëlische slachtoffers Mumbai afschuwelijk gemarteld

rabbi_gavriel_holtzberg_en_vrouw_rivka1De Israëlische slachtoffers die uit een met bloed besmeurde kamer in het Chabad Center in het Indiase Mumbai zijn gehaald, blijken voordat ze vermoord werden, afschuwelijk te zijn gemarteld door de moslimterroristen die hen gegijzeld hielden.

 

Dat meldden de Indiase doctoren die belast waren met de vivisectie van de slachtoffers. Uit hun onderzoek bleek dat ze voor hun dood zijn vastgeboden en gemarteld. “Het was zo erg, vertelde één van de doktoren, dat ik de details ervan niet opnieuw wil oprakelen”

“Bombay (Mumbai) heeft een lange historie van geweld. Ik heb lichamen gezien van slachtoffers van rellen, bendeoorlogen en eerdere terreuraanslagen met bommen. Maar dit was totaal anders. Het was schokkend en bracht me erg van mijn stuk”
 
Op de vraag aan de dokter wat er dan zo anders was aan deze Israëlische slachtoffers, antwoordde hij: “Bij een bomaanslag kunnen de lichamen van de slachtoffers helemaal uit elkaar zijn gerukt, en dat is een vreselijk gezicht. Maar de lichamen van deze slachtoffers hadden wonden van een soort geweld dat ik nog steeds niet goed met woorden kan omschrijven.”

Twee van de zes slachtoffers waren Rabbi Gabriel Holtzberg en zijn jonge zwangere vrouw Rebecca. Hun 2 jaar oude zoon ontsnapte aan een gruwelijke dood doordat zijn moedige nanny Sandra Samuels zich met hem had opgesloten in een kast en zodra de kans zich voordeed wist te ontsnappen.

De zes Israëlische slachtoffers zijn inmiddels door de Israëlische luchtmacht naar huis gevlogen voor een staatsbegrafenis in Israël waar massaal afscheid werd genomen van de slachtoffers :

Advertenties

Eén reactie

  1. […] Geplaatst op december 30, 2008 door teapacks Teapacks heeft al eerder gerapporteerd over het Israëlische echtpaar dat in Mumbai door moslimterroristen werd […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: