Mumbai Mirror meldt: Rabbijn en zijn vrouw op zeer grove wijze seksueel vernederd

Teapacks heeft al eerder gerapporteerd over het Israëlische echtpaar dat in Mumbai door moslimterroristen werd vermoord.

Onderstaande extra informatie is uiterst schokkend maar we voelen ons, gezien het feit dat de media (zowel de Nederlandse als de Israëlische!) uit politiek correcte overwegingen nalaat om van het volledige verhaal verslag te doen, verplicht tot het verstrekken van deze informatie.

Moge G’d de zielen van Gabriel en Rivka Holtzberg en hun ongeboren baby op de vijand wreken!!!

Kleine Moshe huilend om zijn "mammie"

Kleine Moshe huilend om zijn "mammie"

Volgens de Indiase krant Mumbai Mirror zijn de rabbijn en zijn vrouw zijn op zeer grove wijze seksueel vernederd door ze te eerst te dwingen om zich te ontkleden waarna vervolgens hun genitaliën werden verminkt.  Een Indiase arts meldde echter het volgende:

Quote: Het was veel erger dan alleen genitale verminking. Als arts moet ik er helaas aan toevoegen dat de afschuwelijke waarheid is dat de moslimterroristen de moeder hebben afgeslacht waarbij ze levend haar baarmoeder hebben opengesneden om haar ongeboren baby te verwijderen die zij vervolgens ook afslachtten. Het leed dat gepaard ging met deze marteling gaat boven ieder verbeelding. Sikh Arts, India (28/12/08)  

Zoals u in het laatste artikel heeft kunnen lezen spreken de officiële rapporten voor het grote publiek slechts in beperkte algemeenheden over de moorden. Een grof schandaal, gezien de ernst van deze misdaad vinden wij.

Het is dankzij de Indiase krant de Mumbai Mirror dat deze gruwelijke informatie (afgelopen week) toch naar buiten is gekomen. We zullen u de ZEER SCHOKKENDE  foto’s die van de verminkte slachtoffers gemaakt zijn hier besparen.

Advertenties

Eén reactie

  1. Ik zou niet in de schoenen van deze boosaardige moslim mannen willen staan , want Jezus heeft alles gezien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: