Israël heeft het recht zich te verdedigen

kids4Het NOS journaal van maandag 5 december toonde om 18.00 uur beelden van gewonde kinderen in Gaza en meldde erbij dat deze kinderen gewond waren geraakt tijdens vuurgevechten tussen Hamas en het Israëlische leger.

De vraag die onmiddellijk opkomt: wat doen kinderen op straat terwijl er zwaar gevochten word. Men wil maar niet begrijpen dat vrouwen en kinderen door moslimterroristen, als menselijke schilden worden gebruikt.

 

Verenigde naties

De wereldleiders die sinds 2006 hebben toegestaan dat Hezbollah zich massaal heeft kunnen herbewapenen en 40.000 raketten in Libanon hebben opgesteld om daar mee t.z.t Israël te bestoken, spreken nu weer van een internationale vredesmacht in Gaza.  Wat is de zin van zo’n vredesmacht? In Libanon zijn vanaf de oorlog in 2006 jril0813duizenden Unifil militairen aanwezig, die totaal niets hebben ondernomen om de bewapening van Hezbollah te stoppen terwijl dat wel de opdracht was. Net als twee jaar geleden proberen de VN en diverse wereldleiders Israël opnieuw een rad voor ogen te draaien. Maar nu durven ze zelfs van Israël te vragen met de internationaal erkende(!!)  terreurgroep Hamas, over een staakt-het-vuren te onderhandelen…UN,  go home!!

(met dank aan Franklin ter Horst)

Advertenties

Eén reactie

  1. Heel goed, proficiat. Wij worden door de media brainwashed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: