Hamas wordt nerveus

hamaslogo‘Hamas is ontzettend nerveus omdat ze voelen dat hun einde gekomen is,’ aldus een official van Fatah.

Sinds het begin van de Israëlische invasie in Gaza heeft de terreurbeweging Hamas zeker 35 Palestijnen die werden verdacht van ‘collaboratie’ met Israël, geëxecuteerd. 75 andere Palestijnen, leden van de Fatah beweging van PA/PLO baas Mahmoud Abbas, werden in hun benen geschoten of hun handen werden gebroken.

‘Hamas is ontzettend nerveus omdat ze voelen dat hun einde gekomen is,’ aldus een official van Fatah. Bronnen dicht bij Hamas hebben bevestigd dat de terroristen de tientallen vermeende collaborateurs, die op diverse plaatsen werden vastgehouden, hebben vermoord uit angst dat Israëlische troepen zouden proberen om hen te bevrijden. Een groot aantal leden van Fatah heeft huisarrest gekregen, omdat zij volgens Hamas de Israëlische invasie zouden kunnen aangrijpen om de macht in Gaza over te nemen.

Onderlinge verdeeldheid

Mahmoud Abbas zou Fatah-loyalisten in Gaza opdracht hebben gegeven om het wankelende bewind van Hamas te ondermijnen. ‘Als ze Israël proberen te helpen vermoorden we ze allemaal,’ aldus een Hamas-official. ‘We hangen Mahmoud Abbas publiekelijk op als hij Gaza probeert binnen te komen in een Israëlische tank.’

Fahmi Za’arir, een andere woordvoerder van de terreurbeweging, beschuldigt zijn eigen organisatie van de moord op de Fatah-gevangenen. ‘Het is een schande dat Hamas de wapens richt op onze eigen mensen, in plaats van te vechten tegen Israël.’

Ook deze doden en gewonden zullen ongetwijfeld op het conto van Israël worden bijgeschreven.

Bron: Xandernieuws.nl

De Palestijnse (Hamas) televisie toonde al eerder deze intimiderende beelden van de executie van een groep Fatah leden . Een bruut grafisch voorbeeld van deze rechteloze (let wel: democratisch gekozen!) Palestijnse Hamas staat:

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen en tere zielen!!
 
 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: