Jihad aanhangers dreigen Madonna te onthoofden

Stel je voor, je gaat een frivole, holywood achtige manier van Kabbalah studeren en plotseling bevind je je op een hitlijst van Jihadstrijders. Wat moet een meisje daar nu van denken?

Madonna heeft de beveiliging van haar familie aangescherpt  nadat een Palestijnse terroristenleider  heeft gedreigd om de superster die lid is van een specifieke Joodse Kabbala sekte TE ONTHOOFDEN. Dit als wraak voor de aanvallen van Israël op Gaza. Madonna is ten einde raad en maakt zich ook ongerust voor de veiligheid van haar kinderen Lourdes, 12, Rocco, acht, en adoptie kind David Banda, drie.

Wij kunnen in ieder geval alvast melden dat de 50 jarige zangeres:

  • Vooralsnog twee Israëlische bodygards (voormalige geheime dienst agenten) heeft aangenomen om haar persoonlijk te beveiligen.
  • Haar ex-echtgenoot Guy Ritchie heeft gewaarschuwd dat zijn huis in centraal Londen kwetsbaar is voor een aanval wanneer hij de kinderen heeft.
  • Hem heeft opgedragen om naar een plaats te verhuizen waar de kinderen veilig zijn.

Een bron dicht bij zangeres zei: “Madonna is staat bekend vanwege haar interesse in Kabbalah en haar steun voor Israël dat zij meerdere keren bezocht).  Dit schijnt extreme Moslims te storen terwijl ze vergeten dat Madonna mensen van elk soort geloof eerbiedigt, hetzij Islamitisch, Christelijk of Boeddhistisch.  Net als iedereen zou zij niets anders willen dan een vreedzaam einde aan de problemen in Gaza Madonna maakt zich momenteel grote zorgen niet alleen voor haar eigen veiligheid maar ook voor die van haar kinderen.”

Vorige week kwam een en ander via verschillende fundamentalistische Moslimwebsites aan het licht.

Eén Palestijnse terroristen leider melde : “Als ik deze hoer ontmoet zal het een eer voor me zijn om als eerste het hoofd van Madonna af te hakken indien zij door blijft gaan met het verspreiden van haar satanische cultuur tegen de islam…”

Bron: http://www.people.co.uk/news

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: