Moszkowicz daagt SP’er Van Bommel

 

AMSTERDAM –  Advocaat Bram Moszkowicz heeft aangifte gedaan tegen de SP-Tweede Kamerleden Van Bommel en Karabulut, omdat zij tijdens een pro-Hamas-betoging hebben opgeroepen tot een intifada tegen Israël.

Moszkowicz verzoekt de Amsterdamse hoofdofficier van justitie vervolging in te stellen wegens het aanzetten tot haat, discriminatie en geweld. De advocaat verwijt het SP-duo een directe oproep tot geweld te hebben gedaan, terwijl zij geen afstand namen van de gepredikte Jodenhaat bij de demonstratie van 3 januari in Amsterdam. Van Bommel en Karabulut scandeerden aan kop van de stoet ‘Intifada, intifada, Palestina vrij!’ Anderen riepen duidelijk hoorbaar bij herhaling de leus ‘Hamas, Hamas, Joden aan het gas’.

Lees meer

Advertenties

4 Reacties

  1. […] de groep anti Israel betogers met Harry van Bommel en Greetje duisenberg voorop (zie het artikel: Moszkowicz daagt SP’er Van Bommel op deze […]

  2. israel heeft geen recht om te bestaan fuck ze allemaal

  3. Ik kan alleen zeggen dat wij in Nederland veel te loyaal zijn in Nederland inzake de multiculturele samenleving. Het moge duidelijk zijn, dat het nu echt tijd is en tijd word dat wij dus echt in ethnische zi schoon schip gaan maken. ‘vol is vol’ en ‘eigen volk eerst’ moet weer mogen en kunnen van de samenleving. Niet alleen bi mij dat een illegale moslim op een illegale wijze van een hoofdhuurder een flat huurt om zo illegaal in Nederland te verblijven en zo op die wijze de gehele boel terroriseert dat mag dus niet. Ik heb hier de politie over gesproken. De woningbouwvereniging heeft hem de flat ontzegt. Moeder en Baby en hij zijn dakloos en meteen gedeprteerd nar het land van herkomst, maar dan ook nog even en passant nog even een doodsbedreiging uit te sturen naar diegene de hem ruit hebben gewerkt. Dat kan dus niet. Dit was een moslim, maar een paar weekene eerder waren het een paar drekjoden die de boel liepen te everzieken die aan hun talmoedse wetten hielden en dat ze elke goy (heiden) via de talmoedse wetten de vrijheid kreeg deze uit te kunnen moorden. Die mensen zijn nog zevenvoudig erger dan de extremistische moslims, die onder me woont is de gaskamer net zo nodig als voor een zionist of een drekjood die hier komt heersen. Immers ik heb er net voor gekozen dat dit soort idioten hier de leiding binnen Nederland komen ovrnemen. We hebben ook zo’n idioot van een burgemeester, maar die heeft zch aangepast. Doch ik zou wanneer het geen gekozen burgemeester betrof nooit voor een onder de Islam verkerende zwijn als burgemeester hebben gekozen.Dan kan alleen een Nederlander zijn en dan het liefst een oprech Christen of….. een heiden, dat maakt niet uit. Doch ik zou nooit een Islamiet de taak als burgervader willen overnemen. NuNederland is zo zwaar gezakt odoor hier een mult culti samenleving van te maken. Nu heeft het ene soort met het andere soort al vermenigvuldigd zoidat er van een nederlands ras of soort al geen sprake meer is. Nu wat krijg je nou van een donkere creool uit Suriname, die nog zwarter zijn dan een bosneger die je kruisgt met een oerhollandse Fries? ….. juist een mokkastaaf op schaatsen.

    Nou het is een Bijbels gegeven dat op grond van Lucas 23:21, dat de Joden nog Gods straf konden verwachten net voordat dit valse Israël een feit werd. De Tweede Wereldoorlog. Wie kent die overheerlijke beelden niet.Uitgemergelde Joden, die geholpen werd door Unkel Adolf aan een hun laatste vorm van kamerverhuur in hun leven. Ze kregen er als luxe nog een portie gas erbij. Daar hoefden ze allemaa niet voor te betalen. De geschiedenis gaa zich herhalen, want onder Israël ligt ook een reuze grote gasbel, de door de Herzbollah en de Hamas gebruikt kunnen worden door als die vervloekte Israëlieten e Joden naar hun laatste rustplaats te leiden. Ik kan niet wachten…. eindelijk dan zie je de grote ethnische zuiveringen komen waa we allemaal al zo lang met smacht op hebben gewacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: