Hoe u de crisis kunt overleven: 6 tips

goud

Ik raad u dringend aan uzelf te beschermen. Wees voorbereid op onderbrekingen in de aanvoer van dagelijkse benodigdheden, zaken die horen bij het ontstaan van hyperinflatie.

1. U zou zich inmiddels moeten hebben losgemaakt van uw financiële vertegenwoordigers. Als dat niet zo is, dan stevent u af op zeer onplezierige tijden en veel spanning.

2. Zorg dat u een voorraad voedsel en voorgeschreven medicijnen in huis hebt voor tenminste drie maanden.

3. Hoewel het kopen van vastgoed nu beslist niet aantrekkelijk is, zorg dat u een tweede huisje buiten de grote steden heeft om naar uit te kunnen wijken.

4. Koop echt goud.

5. Bedenk dat (het kopen en bezitten van) aandelen van vertrouwde, goede niet-Amerikaanse bedrijven van en in een ander land dan de VS, die verhandeld worden op verschillende beurzen, een legale manier is om je geld het land uit te krijgen.

6. Wat valuta betreft is alles wat u kunt doen een zo breed mogelijke spread (verspreiding) houden, beheerd door een bevoegde instantie, waar deze zich ook mag bevinden.

Simpel gezegd: vanaf vrijdag 13 februari 2009 is bevestigd dat de situatie ‘oncontroleerbaar’ is geworden, nu deze zorgvuldig op touw gezette neerwaartse spiraal in de laatste fase terecht komt.

Het motief was: winst. Alleen had men niet gerekend op de huidige mate van desintegratie, die volgde op het najagen van die winst. Het sleutelmoment was het faillissement van Lehman Brothers. Toen brak de hel los. Deze hel kan niet meer worden tegengehouden, op geen enkele manier.

 Het enige wat ik van u vraag, is uzelf te beschermen.

 Jim Sinclair

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: