7 (klein-)kinderen van eigenaar abortuskliniek gedood

abortusEen privé vliegtuig met daarin onder andere twee kinderen en vijf kleinkinderen (tussen de 1 en 9 jaar oud) van Irving Feldkamp, de eigenaar van de grootste private keten abortusklinieken in de VS, is neergestort op een begraafplaats in Montana – op slechts meters afstand van het aldaar staande monument ter nagedachtenis van alle baby’s die zijn gestorven door abortus.

Bij het tot nu toe onverklaarbare vliegtuigongeluk kwamen 14 mensen om het leven. Behalve Feldkamp’s twee dochters en vijf kleinkinderen vonden twee schoonzoons en vier vrienden van de familie de dood bij de crash, die op slechts 150 meter afstand van de landingsbaan plaatsvond. Ook de piloot overleefde het ongeluk niet.
 
Getuigen van het ongeluk zeiden dat het ene moment alles normaal leek, en het andere moment het vliegtuig zich zonder enige aanwijsbare oorzaak in de grond van de katholieke ‘Holy Cross’ begraafplaats boorde, vlak bij een vliegveldje in Butte. Vreemd genoeg had het toestel daar helemaal niet moeten zijn. Het was op weg naar Bozeman, toen het om onbekende redenen van koers veranderde.

Irving Feldkamp is onder andere eigenaar van Family Planning Associates. Zijn 17 Californische klinieken voeren meer abortussen uit dan alle andere klinieken, inclusief die van Planned Parenthood. In zijn klinieken zijn abortussen op zelfs vijf maanden oude baby’s mogelijk.
 
Feldkamp en zijn vrouw kregen in het verleden regelmatig te maken met christelijke anti-abortusactivisten, die henabortus1 waarschuwden door onder andere te wijzen op de tekst ‘daar gij het vergieten van bloed niet hebt geschuwd, zal bloed u vervolgen’ (Ezechiël 35:6). Ook droegen ze protestborden met teksten zoals ‘Denk aan jullie kinderen’. Pam Feldkamp, Irving’s vrouw, zou daarbij om de afbeeldingen van ongeboren baby’s hebben gelachen.
 
Het geeft geen pas om bij een dergelijk tragisch ongeluk, waarbij 14 mensen -waaronder veel kinderen- het leven verloren, met een enge en kortzichtige ‘ze waren gewaarschuwd’ verklaring te komen. Toch zijn de bizarre omstandigheden van het ongeluk onontkenbaar. De vraag rijst of Feldkamp zich ervan bewust is geweest dat hij, tijdens de identificatie van de stoffelijke resten van zijn eigen (klein-)kinderen op de begraafplaats, zich op slechts meters afstand bevond van de ‘Tombe van de Ongeborenen’, het monument dat opgericht werd voor de weerloze slachtoffers van de legale doodsindustrie, waar hij al miljoenen aan verdiende en waarmee hij het neergestortte vliegtuig had betaald.

 ‘Het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het leven, opdat gij leeft, gij en uw nageslacht…’ (Deuteronomium 30:19)

 Bronnen:  
Xandernieuws
Christian News Wire
The Montana Standard

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: