‘Mexicaanse griep is de schuld van de Joden’

goebbels propaganda ministerTuurlijk, de ‘Mexicaanse griep is natuurlijk weer de schuld van?………ja hoe kan het ook anders, de Joden’.

De wereldwijde verspreiding van de varkensgriep [of Mexicaanse griep] wordt gebruikt voor het aanzetten tot antisemitisme in de hele Arabische en islamitische wereld, en is in het bijzonder gericht tegen Joden en zionisten, door hen ervan te beschuldigen de ziekte te verspreiden.

Het is een wijd verbreid thema in het (Arabische en islamitische) antisemitisme: De Joden en het “wereld zionisme” zijn verantwoordelijk voor alle ellende van onze wereld, inbegrepen oorlogen, revoluties, moorden, en plagen. Of het nu om de terroristische aanslag van 11 september 2001 gaat of om de verspreiding van aids, het is allemaal de schuld van de Joden, uiteraard met het doel om anti-joodse gevoelens aan te wakkeren en de antisemitische mythe te voeden dat de Joden de wortel zijn van alle kwaad.

Der Ewige-Jude

Anti Joodse Nazi propaganda poster

Arabische en islamitische media verwijzen regelmatig naar de Joden als een ‘zwarte, vuile kiem’, ‘anthrax-virus’ en als een ‘AIDS-achtig virus’. Voor Hamas, de Egyptische Moslimbroederschap, Iran, en Arabische cartoonisten is de verspreiding van de varkensgriep en de paniek die erop volgde een ideale gelegenheid om deze ziekte te associëren met de Joden en de zionistische beweging, met de bedoeling aan te zetten tot Jodenhaat en haat jegens de staat Israël. Enkele voorbeelden:

Lees verder op: brabosh.com

Advertenties

5 Reacties

  1. Met deze griep willen ze hebben dat mensen zich laten enten omdat de farmaceutische industrie een dikke miskleun aan..Nu maken ze hier een drama van….maar het is maar een gewone griep..Dus laat jullie niet opjutten om het vergif te nemen

  2. de miskleun was het baarmoederhalskanker vaccin

  3. Iemand met een gezond stel hersens zou beter moeten weten. Rationaliteit heet dat.

  4. wakeupproject.com oordeel zelf nadat ? je het helemaal heb afgekeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: