Wereldelite bijeen in Bohemian Grove

noelitesmall2Sinds maandag is het tweeweekse zomerkamp de Bohemian Grove van start gegaan in Monte Rio in de Amerikaanse staat Californië. Hier komen medio juli elk jaar de machtigste mannen ter wereld bijeen om belangrijke dingen te bespreken en zaken te doen.

Wereldelite bijeen
De leden van de club, ongeveer 3.000 man, bestaan uit alle Amerikaanse Republikeinse presidenten vanaf 1923, een aantal Democratische presidenten, veel andere prominente leden van regeringen en veel CEO’s uit het bedrijfsleven.

Grote bedrijven uit de olie- en defensie-industrie, de financiële wereld (inclusief de Amerikaanse centrale bank de Fed) en de media zijn lid of te gast van de Bohemian Grove.

Ondanks dat een groot deel van de wereldelite zich op dit moment verzameld heeft op de Bohemian Grove rept de reguliere media hier geen enkel woord over.

Enkele protesten
Voorafgaand aan de opening van de Bohemian Grove waren enkele protestanten aanwezig, gekleed in Guantánamo Bay-gevangeniskleding, die vooral kritiek uitten op het officiële verhaal van de aanslagen van 9/11.

Cremation of Care
Op de Bohemian Grove wordt onder andere de Cremation of Care gehouden, een ceremonie met priesters en een 14-meter groot standbeeld van een uil.

Ritueel vastgelegd
In 2000 wist de notoire complotdenker Alex Jones de extreem beveiligde Bohemian Grove binnen te dringen. Hij kon het bizarre ritueel, waar de wereldelite op het kamp samenkomt om naar te kijken, voor het eerst vastleggen op film.

bron: foknieuws.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: