Hoe christelijk is onze regering?

Onderstaand schrijven ontvingen wij per mail en wij willen u de inhoud hiervan niet onthouden.

Nebuchadnezzar's DreamHoe christelijk is onze regering? Ik stel deze vraag aan u naar aanleiding van de Gay Pride van zaterdag 1 augustus 2009 waaraan in de Nederlandse geschiedenis nog nooit zoveel – ministers, staatssecretarissen, hoge bestuurders, politie en leger vertegenwoordigers – aan deel genomen hebben of er hun goedkeuring aan gaven.

Een minister president van CDA huize ( Balkenende) die bij zijn aantreden in 2002 al direct vergeleken werd met Harry Potter   (en niet ten onrechte ) en daar zelf behagen in schepte. Deze toverkunsten (in negatieve zin ) zou hij later in zijn politiek loopbaan nog vele malen toepassen. Hij is een felle voorstander is van een verenigd Europa, evenals alle andere Europese regeringsleiders, terwijl de bevolking daar niets over te zeggen heeft maar er wel fel op tegen is ! Als er in enkele landen, na zeer veel moeite en aandringen, dan toch eindelijk een referendum over deze kwestie gehouden mag worden en een massaal NEE vanuit de bevolking te horen is, wordt dit door de regeringsleiders achteloos aan de kant geschoven. Zelfs in de nieuwe grondwet van Europa mag er niet verwezen worden naar de christelijk – joodse wortels waarop Europa rust. Zo diep zijn deze regeringsleiders gezonken of moeten we zeggen in de greep van de boze die de aarde regeert.

Voor onze ogen zien we gebeuren wat Daniël uitlegde over de droom die Nebukadnezar* had van een standbeeld die de nebuchadnezzar_statuekoninkrijken van de aarde voorstelden en waarvan de laatste het nieuwe verenigde Europa is – het herstelde Romeinse rijk – wat door Jezus verwoest zal worden. *( is de machtigste man die ooit op aarde geleefd heeft, hij was net zo machtig als de machthebbers van Amerika, China, Rusland en Europa samen ) Aan dat rijk werken het CDA en de CU volop mee ! Het zijn de anti-abortus en anti-euthanasie stemmers die deze z.g. christelijke partijen in stand houden die de satanische machten vrij spel geven.

Sinds Balkenende aan de macht is, is onze samenleving met sprongen achteruit gegaan – wat beschaving betreft – en is nog nooit zo individualistisch en verloederd geweest door de maatregelen die zijn kabinetten namen of juist nalieten. Een paar voorbeelden: Vrouwen worden geprest te werken i.p.v. er voor hun kinderen te zijn en deze zelf op te voeden. Werknemers worden steeds meer als vogelvrije wezens behandeld. De menselijke maat is ver te zoeken sinds de explosieve toename van de z.g. flexibele arbeidsmarkt. Minister Donner ( Sociale zaken en Werkgelegenheid ) laat niet na hier bij elke gelegenheid nog een flinke schep bovenop te doen. Ouderen en gehandicapten hebben het nog nooit zo zwaar te verduren gehad, na de tweede wereldoorlog, dan onder het bewind van het z.g. christelijke CDA en iedereen die deze partij in stand houdt is daar medeplichtig aan. Ook wordt je geen christen of ben je dat door te zeggen dat je tegen abortus en euthanasie bent zoals velen die naar de kerk gaan menen. In de bijbel gaat het om heel andere zaken ! Lees de eerste brief van Johannes er maar eens op na en kijk of u aan die criteria kunt voldoen voor u het woord abortus en euthanasie in de mond neemt.

Balkenende heeft ons land al tot 2x toe een oorlog in gerommeld d.w.z. de bevolking misleid en voorgelogen om toch maar een overbodige oorlog te kunnen beginnen voor internationaal politiek gewin. Ook is de minister van cultuur en onderwijs Ronald Plasterk een felle aanhanger van de evolutie theorie waarvan iedereen die even logisch nadenkt, kan weten dat dit de grootste onzin is die de mensheid ooit bedacht heeft. Dit om maar niet te hoeven erkennen dat God bestaat, met alle gevolgen van dien. Toch wordt deze onzin verplicht op alle scholen onderwezen en wordt de waarheid van Jezus boodschap als onzinnig en als een fabel te boek gesteld omdat deze o.a. schadelijk zou zijn voor de tere kinderziel waarmee je ze niet mag indoctrineren.

Geintje ;-)

Geintje 😉

Wee de gene die het goede kwaad en het kwade goed noemt ( Jes.5:20 ) Bovendien bevorderd deze minister – namens het hele kabinet -overal de homo emancipatie waar hij maar kan. “Trouwden” bij de invoering van het homohuwelijk de eerste paren in de plenaire zaal van de 2e kamer. “Trouwt” de burgemeester van Amsterdam – Job Cohen – dit jaar 5 Amerikaanse homo paren tijdens de Canal Pride om daarmee Amerika te provoceren omdat dat daar verboden is. Enz. enz.

Bedenk daarbij dat dit nog maar het topje van de ijsberg is en al deze gruwelen hoofdzakelijk mede mogelijk gemaakt zijn door mensen die zich christen noemen en het CDA in stand houden.

Enkele links waar u meer over dit morele verval kunt vinden:

http://www.novatv.nl/page/detail/uitzendingen/7145

http://www.refdag.nl/dossier/1968/Homohuwelijk+wereldwijd.html

http://www.amsterdamgaypride.nl/amsterdam/

Cor A

“Hoe christelijk is onze regering?”
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: