Grieppandemie voorspelt in Illuminati kaartspel uit ’95 (vervolg):

Illuminati kaartspel uit ’95 (vervolg): grieppandemie lijkt volgende ‘spelfase’ in te luiden
ill_kaartspel

De Mexicaanse griep heet hier de Ierse griep, maar verder is de situatie exact hetzelfde: een geplande en geconstrueerde pandemie / vaccinaties moeten de wereldbevolking fors reduceren. Navrant detail: de elite zorgt er volgens de ‘Irish Flu’ kaart voor dat ze zélf imuun zijn.
Op 14 maart besteedden we uitgebreid aandacht aan het bizarre Illuminati/ Nieuwe Wereld Orde kaartspel uit 1995, waarop onder andere exact de aanslagen op de Twin Towers en het Pentagon, die zes jaar later plaatsvonden, werden afgebeeld. Het hele kaartspel lijkt een blauwdruk te zijn voor de plannen van de machtselite achter de schermen om te komen tot een totaal gecontroleerde Nieuwe Wereld Orde.

Inmiddels lijkt de volgende ‘spelfase’ te zijn aangebroken en in volle gang te zijn gezet. De kaarten ‘Center for Disease Control’ en ‘Epidemic’ lijken sterk te wijzen op de huidige Mexicaanse grieppandemie en de aanstaande massale vaccinaties, die over de hele wereld zullen plaatsvinden. Het huiveringwekkende doel hiervan maakt het kaartspel eveneens duidelijk met de kaart ‘Population Reduction: het reduceren van de wereldbevolking, dus de doelbewuste genocide op honderden miljoenen mensen, mogelijk zelfs véél meer.

Advertenties

5 Reacties

  1. En wie bewijst mij dat dit kaartspel daadwerkelijk uit 1995 komt en niet gewoon in 2003 ofzo gemaakt is?

  2. Désirée L. Röver waarschuwt dat vanaf 2007 de WHO (wereld gezondheid organisatie) International Health Regulations (IHR) ondertekend door 194 landen. Dit betekent dat na de afkondiging van faze 6 –NU dus – de WHO daadwerkelijk de macht in handen heeft om in al die landen, ook in Nederland en België, gedwongen vaccinaties te vorderen. De IHR- ondertekening ,annuleert de respectieve nationale wettelijke regelingen aangaande de soevereiniteit van het individuele lichaam.
    Wanneer gelezen met de bril van de duivel, blijken twee WHO-Memoranda uit 1972, in wetenschappelijke termen verhuld, het gedetailleerde recept te bevatten tot hoe vaccins kunnen worden gemaakt tot wapens van genocide.

  3. join us or we will play with u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: