Allah en Kinderen voor Kinderen

pal-childrenDe PVV wil van minister Plasterk weten waarom in een liedje van Kinderen voor Kinderen 27 keer “Allah Akbar”, de veroveringskreet van de jihad, werd gezongen.

“In het liedje ‘baklava of rijstevla’ wordt maar liefst 27 keer geroepen dat Allah groter is”, aldus Martin Bosma, woordvoerder van de partij van Geert Wilders. Het is volgens hem de derde keer in korte tijd dat de publieke omroep islam-propaganda bedrijft richting kinderen.

Bosma: “Nederlanders worden op deze manier vernederd. Wij moeten het islamitisch imperialisme accepteren en ons er weerloos tegenover opstellen. Dat is constant de boodschap van de staatsomroep.Kind Onlangs stelde ik Kamervragen aan de minister over een peuterprogramma van Teleac waar kinderen door koning Koos wordt verteld dat op het Suikerfeest iedereen snoepgoed krijgt. Er was recent ook het programma Koekeloere, eveneens van Teleac, waarin werd uitgelegd hoe kinderen aan Ramadan moeten doen. De multiculturalisten kennen geen enkele schaamte meer. Het multiculturele geloof is in de samenleving op sterven na dood, maar op de publieke televisie is het (gesubsidieerd en wel) nog springlevend.”

Beluister hier het liedje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: