Fase 1: Vrijwillig vaccineren

Vrijwillig -vaccinatieAMSTERDAM –  De GGD Amsterdam roept 64.000 mensen op in verband met de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep voor kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 4 jaar en huisgenoten van kinderen van 0 tot en met 5 maanden. Zij worden in november en december allemaal geprikt in de Europahal van het Rai Congrescentrum.

De GGD prikte de data 23 en 24 november voor de eerste prik en 14 en 15 december voor de tweede prik. De vaccinatie is op een centrale locatie vanwege de korte voorbereidingstijd van twee weken en het grote aantal te vaccineren mensen. Naast inwoners van Amsterdam worden mensen opgeroepen uit de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Bij de GGD Amsterdam spreekt een woordvoerder van een gigantische operatie waar veel mensen bij betrokken zijn. Om geen file bij het prikken te laten ontstaan wordt mensen gevraagd om in tijdsblokken te komen. Op de website waarschuwt de GGD dat alleen mensen met een persoonlijke uitnodigingsbrief worden ingeënt.

Bron: Telegraaf

Zie ook:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: