Griepvaccin bevat 1 miljoen keer meer squalene dan veroorzaker Golfoorlog Syndroom

Volgens Dr. Laibow, de bekende wetenschapper die al jaren strijdt tegen de invoering van de Codex Alimentarius, bevat het vaccin tegen de Mexicaanse griep maar liefst één miljoen keer meer squalene dan het vaccin dat bij zo’n 175.000 Amerikaanse militairen het Golfoorlog Syndroom heeft veroorzaakt.

Het verband tussen squalene en het Golfoorlog Syndroom is onomstotelijk aangetoond door professor R.F.Garry. Na diens getuigenis voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden verbood een Federale Rechter in 2004 het Pentagon om nog langer gebruik te maken van squalene, omdat deze stof grote schade aan de gezondheid veroorzaakt.

Toch moeten de komende maanden honderden miljoenen mensen over de hele wereld een vaccin toegediend krijgen, dat gemiddeld EEN MILJOEN keer meer van deze schadelijke stof squalene bevat dan het vaccin dat het Golfoorlog Syndroom veroorzaakte.

Dr. Anders Bruun Laursen schrijft in een artikel op Global Research dat het Pandremix vaccin volgens een officieel document van de European Medicines Agency (EMEA) 10,68 milligram squalene per 0,5 milliliter bevat, wat overeenkomt met 2.136.000 microgram per miljard microgram water, wat gemiddeld 1 miljoen keer meer is dan de hoeveelheid squalene die zich in het ‘vaccin A’ bevond, de veroorzaker van het Golfoorlog Syndroom.

‘Er is alle reden om aan te nemen dat de mensen nu véél zieker zullen worden dan (de militairen) in 1990 en 1991. Dit komt op mij moorddadig over,’ is de conclusie van dr. Laursen. Het Golfoorlog Syndroom veroorzaakte bij 1 op de 4 Amerikaanse soldaten die dienst deden tijdens de Eerste Golfoorlog in 1991 klachten zoals geheugenverlies, concentratiestoornissen, chronische hoofdpijn, extreme vermoeidheid, ademhalingsproblemen, chronische darmklachten, huiduitslag en diverse andere pijnklachten.

In een ander artikel schrijft Dr. Russell Blaylock dat het H1N1 (Mexicaanse) griepvaccin om diverse redenen ‘gevaarlijker is dan de griep zelf. Het is ronduit afschrikwekkend dat de pandemische vaccins (van Novartis) ingrediënten bevatten die ‘immuun toevoegingen’ worden genoemd, en die volgens talloze studies verwoestende auto-immuunziektes hebben veroorzaakt, waaronder reuma, MS en de huidziekte Lupus.’

Volgens Dr. Blaylock hebben studies tevens uitgewezen dat deze toevoeging, squalene, dodelijk is voor dieren. Nadat bij 14 cavia’s squalene werd toegediend, overleefde slechts één dier de test. Bij een herhaling van de test was het resultaat exact hetzelfde.

Squalene, een soort olie, wordt onder andere verwerkt in MF-59, een toevoeging die in meerdere vaccins -waaronder tegen tetanus en difterie- wordt verwerkt. Dr. Blaylock ontdekte dat de studies die uitwezen dat MF-59 ‘zeer veilig’ is voor mensen, verricht waren door de vaccinproducenten Novartis en Chiron. Onafhankelijke laboratoria en wetenschappers kwamen echter tot geheel andere conclusies, en vonden sterke aanwijzingen dat MF-59 / squalene veel hogere risico’s geeft op het ontwikkelen van diverse auto-immuun ziektes, waaronder de dodelijke ziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerosis), MS, neurologische ziektes, hartaandoeningen, blindheid en een nierziekte.

Naast squalene is er nog een ander vaccine-ingrediënt dat wetenschappers zoals Dr. Blaylock grote zorgen baart: gp120, een belangrijk onderdeel van de MF-59 vaccintoevoeging. Gp120 zorgt in combinatie met squalene voor een krachtige auto-immuunreactie, die meer dan een jaar kan duren. Schokkender is het feit dat Gp120 een proteïne fragment is dat geïsoleerd is van het HIV-virus, dat AIDS veroorzaakt. Studies hebben aangetoond dat Gp120 intense verhitting en beschadiging van de hersenen veroorzaakt, en dat dit doorgaans enkele maanden of zelfs jaren ná vaccinatie kan optreden.

‘Het is overduidelijk dat de vaccinproducenten miljardenwinsten zullen maken met deze door de WHO en de overheid bevorderde pandemie… Mensen moeten beseffen dat als je het vaccin eenmaal hebt ontvangen, je weinig meer kunt doen om jezelf te beschermen. Het betekent dat je de rest van je leven ernstig ziek zult zijn, en voortijdig zult sterven.’

‘Er zijn veel veiligere manieren om jezelf te beschermen tegen dit griepvirus, zoals een hoge dosis vitamine D3, geselecteerde immuunversterkende supplementen, en een goed eetpatroon,’ aldus Dr. Blaylock.

Op de onlangs in Washington gehouden internationale griepconferentie (‘International Swine Flu Conference’) is gebleken dat de autoriteiten -in ieder geval in Amerika- voorbereidingen treffen om onaangekondigd schoolkinderen uit de klas te halen om hen vervolgens op speciale locaties in quarantaine te plaatsen en mogelijk gedwongen te vaccineren. Dit overplaatsen naar speciale quarantaine’kampen’ (waar ook de scholen zelf gebruikt voor kunnen gaan worden) mag ZONDER toestemming en medeweten van de ouders gebeuren.

De aanwezigen, waaronder hooggeplaatste wetenschappers, industriële topmannen en gezondheidsofficials van over de hele wereld, kregen informatie over onder andere hoe om te gaan met een groot aantal dodelijke slachtoffers, onderbrekingen in de voedselvoorziening en het uitbreken van paniek en chaos als gevolg van het uitvallen van belangrijke sociale voorzieningen. Tevens kregen ze instructies ten aanzien van het overgaan tot massale, mogelijk gedwongen vaccinaties en gedwongen quarantaines.

Het mag een teken aan de wand genoemd worden, dat na een onderzoek van een specialistisch vakblad is gebleken dat bijna 60% van de huisartsen in Groot Brittannië het vaccin tegen de Mexicaanse griep niet (29%) of waarschijnlijk niet (29%) zal accepteren. Slechts 41% gaf aan zich wél met het vaccin te laten injecteren. Uit een andere onderzoek, gedaan door Pulse magazine, bleek dat 49% van de Britse huisartsen het vaccin beslist zal weigeren, en 9% er nog aan twijfelt.

Bronnen:

http://rense.com/general87/mill.htm
http://www.prisonplanet.com
http://www.authorities-prepare-to-seize-kids-during-swine-flu-pandemic.html
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=14851
http://socioecohistory.wordpress.com/2009/07/15/dr-russell-blaylock-vaccine-may-be-more-dangerous-than-swine-flu/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1208716/Half-GPs-refuse-swine-flu-vaccine-testing-fears.html#ixzz0PCEonNJ0

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: