Jús – Superfood

De meest complete 100% natuurlijke supervoeding op aarde: samengesteld door de wetenschap en gemaakt door Moeder Natuur!

We zijn allemaal op zoek naar een optimale gezondheid – we willen er goed uit zien, gezond zijn, en het verouderingsproces zo veel mogelijk tegen gaan. De snelle, stressvolle levensstijl van onze maatschappij maakt het erg moeilijk om de dingen te doen die we zouden moeten doen om onze gezondheid op peil te houden en het verouderingsproces te vertragen.

Wat is JUS?

JUS is het meest krachtige 100% natuurlijke antioxidanten product ter wereld! Een heerlijk drankje met een bijzondere mix van bessen, kruiden en vruchten. En komen geen kunstmatige additieven aan te pas. ’s Ochtends op de nuchtere maag een borrelglaasje JUS draagt bij aan een gezonde leefstijl!

Waarom JUS?

Vrije radicalen zijn chemische stoffen die oxidatie in ons lichaam veroorzaken: ze beschadigen gezonde cellen en weefsels waardoor we vatbaarder zijn voor ziektes en veroudering. Vrije radicalen zitten overal: in de lucht die we ademen, in de voeding die we eten en het milieu waarin we leven. Maar ook bijv. alcohol drinken en roken bevorderen het ontstaan van vrije radicalen.

Om deze vrije radicalen te bestrijden hebben we antioxidanten nodig. Ze zorgen voor o.a. een gezondere huid, een aangesterkt immuunsysteem, een sneller herstel van ziekte en vertraging van verouderingsverschijnselen. Antioxidanten zitten o.a. in groenten, fruit, noten, olie, vlees en vis. Maar helaas komen we met onze huidige voeding en leefstijl nagenoeg niet aan onze dagelijks benodigde hoeveelheid antioxidanten. Suppletie is dus van belang.

Wat maakt JUS zo bijzonder en gezond?

Wetenschappers en voedingsdeskundigen zijn het erover eens dat het eten van levende, natuurlijke voeding in alle kleuren van de regenboog één van de meest krachtige voedingstrategieën is. En één ‘tovervrucht’ kan niet alles voor iedereen doen. JUS combineert daarom 23 natuurlijke soorten superfoods van over de hele wereld verkregen, die door het klimaat en geologische ligging unieke concentraties, types antioxidanten en andere gezondheidsverbeterende stoffen bezit. Een symfonie van 23 krachtige bessen en kruiden geven het lichaam de balans en het gereedschap om een grote verscheidenheid van gezondheidsproblemen tegen te gaan. Het gebruik van de combinatie van de verschillende superfoods zorgt voor synergie; ze versterken elkaars werking!

Wat is ORAC?

De ORAC score meet de antioxidantenkracht en voedingswaarde van voeding. Hoe hoger de ORAC score, hoe hoger de antioxidanten opnamecapaciteit en hoe meer gezondsheidsbevorderende effecten er zijn. Simpel gesteld: Hoe hoger de ORAC hoe effectiever en beter
het product is.

orac

JUS logo‘Vandaag de dag denken veel doktoren, dat antioxidanten waarschijnlijk de meest belangrijke ontdekking is om ziektes te kunnen voorkomen’. Richard A. Passwater, Ph.D.

JUS logoIs minstens 6 x zo krachtig als het beste wat nu op de markt is!


JUS logoEen overheerlijke 100% natuurlijke mix van de 23 meest krachtige soorten supervoeding!


JUS logoSlechts 30 ml. per dag en je zult het verschil merken!


JUS logoJUS is simpelweg ongeëvenaard!

Voor meer info over JUS of een bestelling: info@eliseo.nl


Advertenties

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: