“Climategate” – klimaat zwendel

Kopenhagen dreigt door te denderen. Dit gaat de ontwikkelde wereld onnodig veel geld kosten. We worden belazerd. Er wordt gesjoemeld met gegevens om GLOBAL WARMING geloofwaardig te maken. Dit tast de koopkracht van iedereen onnodig aan.

Al enkele jaren is in beurskringen bekend dat de handel in CO2 rechten de grootste futures market van de wereld gaat worden. Om van te likkebaarden. Die futurehandel bestaat reeds en heet caps and trade. In Parijs verhandeld op le marché bleu (droit d’émission de CO2).Als sprake zou zijn van een verstandige aanpak, dan zou de vervuiler betalen (aan een fonds bijv. om subsidies te geven voor energiezuinige oplossingen), maar nu mag hij CO2 rechten kopen van ondernemingen die ‘te weinig’ CO2 produceren – via de beurshandel die de prijzen manipuleert. Dus het kapitaal wordt er rijker van, de burger kost het alleen geld.
Omdat bij overheidsdecreet de CO2 rechten steeds schaarser worden, weet de markt dat de prijs van de rechten maar één weg kent: omhoog. Dat heet een speculator’s paradise.
Ongetwijfeld is Goldman Sachs de bedenker hiervan. Deze bank heeft trouwens ook leuk verdiend aan de subprime market, dat zijn die papiertjes die ons in 2008 naar de rand van de afgrond hebben gedreven. Weet u nog wel? (We staan nog steeds aan de rand.)
Met dit soort schema’s mogen de bonussen aan banden worden gelegd, want het goudschip is weer aangemeerd!
En wie betaalt het gelag? Tweemaal raden.
De CO2 uitstoot moet inderdaad aan banden worden gelegd, maar het is een oversimplificatie om alle problemen daarnaar te herleiden.
Minister Cramer is volkomen verdwaasd. Zogenaamde geleerden hebben overeenstemming bereikt. Maar de gegevens zijn niet openbaar. De e-mailaffaire is de eerste opening die geforceerd is in het bolwerk van de opwarmingsfanaten. (IPCC) Zonder enige onderbouwing beweert ze (Cramer) dat zonder maatregelen de mensheid in 2100 uitgestorven zal zijn. Ze beweert dat in 2050 de meeste planten en dieren verdwenen zullen zijn. Het stoelt werkelijk nergens op. Stop deze academica die haar schoolgeld terug moet gaan halen!
In de Tweede Kamer hebben alleen de PVV en halfhartig ook de VVD twijfels geuit aan de juistheid van de voorspellingen van rampspoed. De overige schapen volgen gedwee de “herder(in)”.
De media hebben langdurig en stelselmatig tegengeluiden weggemoffeld. De rampenfilm van Al Gore bevat talloze fouten. In Engeland is dat in een proces voor de rechter aangetoond. De vertoning van die film op scholen is verboden. Dat zou voor de media aanleiding moeten zijn om genuanceerder te berichten over de opwarmingshype.
Dus kom in het geweer richting de bladen en nieuwsrubrieken op TV en radio en eis dat ze het tegengeluid ook aandacht schenken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: