GeenStijl.TV bezoekt flashmob tegen falafelballetjes

Snoeiharde boycott actie in Utrecht gisteren. Mensen met groene (Hamas of CDA, daar willen we vanaf zijn) T-shirtjes gingen flashmobben in een Albert Heijn filiaal.

Uit protest tegen Israëlische opeet-dingen in het assortiment van de Appie. Zoals daar zijn: de overheerlijke falafelballetjes van Tivall (lekker met mayo), de niet te versmaden homous en tahina van Sabra, de als altijd uiterst appetijtelijke zoete aardappelen (vergeet die saaie bintjes toch!), de exquise pompelmoezen van Jaffa (harstikke vol sap!), de vitaminerijke dus kerngezonde avocados van Carmel, en uiteraard het hoogstdrinkbare Israëlische kookwijntje Yarden (in de neus bloemen, perenfruit, sandelhout en kers).

Volgens het Nederland Palestina Komitee, babyboomers met ringbaardjes, hamstermeisjes en Grettavrouwtjes met Palestijnensjaals, was de flashmob een groot succes. Zie ook hun -ietwat gekleurde- berichtgeving op YouTube. Tom van GeenStijl.TV was ook aanwezig bij de *kuch* flashmob in de Albert Heijn, en dat levert dan weer een heel ander filmpje op, met als bonus een bontkraagje met een mening. Graties voetbalplaatjes!

Bekijk de video


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: