“Experts” zeggen dat Wilders Koranteksten manipuleert.

Lachen toch dit…

“Experts”: Wilders manipuleert Koranteksten

Zes “experts” op het gebied van de Koran, de islam en het recht stellen dat Geert Wilders zich ,,suggestief en misleidend” uitlaat. De PVV-voorman hakt Koranverzen in twee stukken. Het vreedzame stukje verstopt hij, menen ze.

De professoren, Fred Leemhuis (arabist en bekende Koranvertaler), Jan Michiel (recht, sharia), Gerard Wiegers (religiestudies), Pieter Sjoerd van Koningsveld (islamologie), Ruud Peters (Arabische taal en cultuur) en Marlies ter Borg (Koran en Bijbel) schrijven dit in een brief aan de rechtbank in Amsterdam, het Openbaar Ministerie en de advocaat van Wilders, Bram Moszkowicz.

De rechtbank in Amsterdam behandelt het proces tegen Geert Wilders, die wordt vervolgd voor haatzaaien, aanzetten tot discriminatie en groepsbelediging. Wegens uitlatingen die Wilders de afgelopen jaren in diverse media heeft gedaan, wordt hij nu berecht.

Wat doen deze zogenaamde experts, vragen wij ons af, dan met de stelling dat er slechts één islam bestaat, dat de Koran universeel is en op ieder mens van toepassing ? Dat je volgens de Koran als moslim beter geen vrienden kan zijn met Joden en Christenen? Dat de Dag des Oordeels zal aanbreken als alle joden overal ter wereld ter dood zijn gebracht, zoals in de Koran te lezen valt? Blijven zij na alle gefundeerde kritiek nog steeds van mening dat de Koran geen fascistoïde trekken vertoont? En leg dan eens (zonder uitvluchten) uit wat de betekenis is van de volgende verzen uit de Koran, zoals: 4:34, 4:89, 5:17, 5:51, 8:12, 9:5 en 9:29??

Bronnen:

De pers.nl

Teapacks

“Experts” zeggen dat Wilders Koranteksten manipuleert.

Eén reactie

  1. Leuke site!. Er zijn nog weinig goede sites over dit onderwerp te vinden.
    Ben blij met jullie toevoeging!
    Ik kan helaas geen bookmark aanmaken naar teapacks.wordpress.com in Firefox. 😦 Weten jullie hoe dit komt?

    Groetjes Barbara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: