A13 tijdelijk dicht na ongeval

De A13 tussen Rotterdam en Den Haag is sinds dinsdagochtend half 11 afgesloten. Ter hoogte van het Kleinpolderplein zijn drie voertuigen op elkaar gebotst, meldden het Korps landelijke politiediensten KLPD en de ANWB.

Een persoon raakte zwaargewond. Medewerkers van een traumahelikopter hebben de eerste hulp verleend. De gewonde is overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Volgens de politie zou een tweede gewonde een baby zijn die in een kinderstoeltje in de auto zat.

Volgens de ANWB is de ravage groot. De afsluiting van de rijksweg betreft het deel tussen knooppunt Kleinpolderplein en de afslag Delft-Zuid. Verkeer vanuit Rotterdam richting Den Haag wordt omgeleid over de A20 en de A12 via Gouda. Op de A13 tussen Delft-Zuid en de afslag Berkel en Rodenrijs is een kijkersfile ontstaan van zes kilometer.

De verwachting is dat de afsluiting enkele uren gaat duren.

2 Reacties

  1. Bedenk even dat dat in de 80 kilometer zone valt. Hoe eerder ze dit opheffen hoe beter. Het is al aangetoond dat het niet werkt en dat het de veiligheid niet bevorderd. Mensen rijden daar dicht op elkaar. Vaak zit de gemiddelde snelheid tussen de 60 en 80 kilometer in.

  2. Goede aanvulling Ed! Bedankt daar had ik niet eens bij stil gestaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: