Brussel: wordt de Europese wijk ommuurd?

Lees ook: Van Baalen verjaagt overvallers

EU-afgevaardigden eisen hekken of muren (mmm, klinkt bekend, zoiets staat er in een bepaald land in het midden oosten toch ook, maar daar zijn ze dan weer op tegen.., maar goed) tegen immigranten ter bescherming van zichzelf.

Brussel dreigt te ”verzinken in criminaliteit en anarchie”

De Europese hoofdstad Brussel dreigt te ”verzinken in criminaliteit en anarchie”. Denkt u dat dit een grap is? Enkele dagen geleden hebben Marokkaanse rovers midden in Brussel een auto – met de moeder van drie kleine kinderen – aangehouden. Ze wilden haar auto hebben. Toen de vrouw weigerde uit te stappen, schoten de rovers haar gewoon een paar keer door het hoofd. De vrouw bloedde dood op straat, de rovers sloegen met haar auto op de vlucht en lieten haar gewoon liggen. De beide moordenaars waren in Brussel levende Marokkanen – hun namen: Isham E. (24) en Hassan E. (20). Ze werken in Brussel als ”veiligheidskrachten”.

Voorvallen

Zulke ”voorvallen” komen iedere dag in Brussel voor. De Duitse media berichtten tot nu toe etnisch neutraal over deze zware misdaden in Brussel. Ze noemden nooit de afkomst van de daders. Duitse lezers moeten blijkbaar de politiek correcte indruk krijgen, dat de Belgen gewoon steeds crimineler worden.

Vooral EU-afgevaardigden worden overvallen. En die zijn nu verbaasd, dat de geïmmigreerde medeburgers uit de islamitische cultuurkring (in Brussel is bijna 40 % van de inwoners moslim) het goed vinden dat de blanke Europeanen worden beroofd, berichtte de Financial Times.

Brusselse burgemeester Freddy Thielemans vindt deze ontwikkeling normaal!

De socialistische Brusselse burgemeester Freddy Thielemans vindt deze ontwikkeling volledig normaal, raadt de slachtoffers van criminaliteit aan om rustig te blijven en gewoon af te wachten. Hij zegt: ”Wij moeten deze ontwikkeling doormaken, net zoals het Romeinse imperium of Londen in de jaren-80.” Brussel zal volgens informatie van Belgische wetenschappers over ongeveer tien jaar een zuiver islamitische stad zijn. En de daar wonende Europeanen zullen aan deze toestanden moeten wennen – of ze willen of niet. (WTF!!)

EU-medewerkers en diplomaten voelen zich bedreigd

EU-afgevaardigden, EU-medewerkers en diplomaten voelen zich in de Europese hoofdstad Brussel in toenemende mate onveilig. Er bestaan meerdere mogelijkheden: een veiligheidszone voor de EU-gebouwen, een muur of de verhuizing van de EU-autoriteiten naar een veilige stad….

Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: