Israëlisch land bezet!

Terwijl alle ”goedmenschen” wereldwijd luidkeels schreeuwen wanneer Israël 1600 woningen in een joodse voorstad van de historische Israëlische hoofdstad Jeruzalem wil bouwen, stelen Arabische kolonisten hectares land in het binnenland van het Israëlische gebied in Galilea en de zuidelijke Negev.

Ze hebben al 150.000 illegale gebouwen opgericht, bericht de Jerusalem Post. Alleen niemand komt dat bij ons te weten.

De joods-Israëlische eigenaren van de grondstukken worden van hun land verdreven door hen eerst te terroriseren: populaire methodes zijn daarbij het vernielen van hekken, het doden van vee en het uitspreken van doodsbedreigingen. In de volgende fase worden de landeigenaren gedwongen om beschermingsgeld aan de Arabieren te betalen. Velen geven uiteindelijk delen van hun land helemaal op en staan het af aan de nieuwe islamitische heren. Voorbeelden daarvan zijn de kibboets Kfar Hanassi (400 ha), de kibboets Amiad (130 ha, zie foto) en Opper-Nazareth (200 ha).

Tegen deze soort landdiefstal, die de laatste jaren sterk is toegenomen, wordt nauwelijks iets ondernomen – internationaal heerst daarover oorverdovend stilzwijgen.

In het zuiden van Israël vormen illegaal binnengekomen Bedoeïenen uit Egypte het belangrijkste probleem van de inbezitneming van land. De Taarbiya-stam bijvoorbeeld heeft illegaal land van de Israëlische gemeente Omer bezet en voert een privéoorlog tegen de dorpsgemeenschap. De Bedoeïenen schieten op bouwvakkers uit Omer, wanneer er huizen gebouwd gaan worden op gebieden waar de Bedoeïenen zelf aanspraak op maken, ze vallen politie-escortes aan en steken elektrische installaties in brand.

Zelfs de Israëlische strijdkrachten trekken zich terug in eigen land, niet in de laatste plaats vanwege de internationale druk die op Israël wordt uitgeoefend. Israël moet van de landkaart verdwijnen, zoals Ahmadinejad dit al lange tijd wil, met of zonder atoomwapens, en de internationale ”goedmenschen” en Arabierenvrienden helpen dapper mee bij het omzetten van deze plannen. Ze noemen het de ”bevrijding van Palestina”.

Bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: