Joran van der Sloot, Castro-Castro bajes in Lima is hel op aarde!

„Het is hier voor Nederlanders de hel op aarde. Erger kan gewoon niet. Gevangenen lopen hier in de bajes rond met messen van dertig centimeter. Overvol, de hitte, de misselijkmakende stank”, zegt Jasper Bloemendal (20) uit Enter.

Kijkje in de cel van Joran

_________________________________________________________

Joran verzoekt om vrijlating

Joran van der Sloot verzoekt om vrijlating

Joran van der Sloot wil het proces in Peru tegen hem in vrijheid afwachten. Van der Sloot heeft beroep ingediend tegen het bevel hem vast te zetten, melden Peruaanse media. Het beroep wordt in behandeling genomen.

De 23-jarige Nederlander zit sinds 11 juni vast in de zwaarbewaakte Miguel Castro Castro gevangenis op verdenking van de moord op de 21-jarige Peruaanse Stephany Flores in Lima, exact vijf jaar na de verdwijning van de Amerikaanse tiener Natalee Holloway op Aruba in 2005. Van der Sloot is in deze zaak ook nog altijd de hoofdverdachte.

Eerder deze week werd bekend dat Van der Sloot psychologische tests moet ondergaan om vast te stellen in hoeverre hij verantwoordelijk kan worden gehouden voor de moord op Flores. De Nederlander heeft de moord op de Peruaanse vrouw bekend, maar trok die bekentenis later weer in.  (Bron)

_________________________________________________________

‘Joran naar Castro Castro-gevangenis’

Als Joran van der Sloot na een week uit de politiecel wordt vrijgelaten, wordt hij naar de Castro Castro-gevangenis in de Peruaanse hoofstad Lima overgeplaatst, aldus Peruaanse media lezen we in spitsnieuws.

Volgens de Telegraaf kan Joran van der Sloot kan zijn borst natmaken als hij in de Miguel Castro Castro gevangenis van Lima belandt. De bajescellen hebben veel weg van een middeleeuwse kerker, waar criminelen op elkaar zitten gepropt.

De krant Correo beschreef een paar jaar geleden hoe een aantal verkrachters van minderjarigen in Castro Castro aan hun eind komen door toedoen van medegevangenen. Psychologen verklaarden aan de krant hoe dat te verklaren is: “Er bestaat een pikorde in de wereld van zware misdadigers. Misdrijven tegen kinderen en vrouwen die zich niet kunnen verweren zijn laf. Dat moet worden bestraft.”

Castro-Castro net zo erg als Lurigancho, wel anders

Als Joran van der Sloot wordt afgestraft in de gevangenis Miguel Castro Castro in Lima zit hij net even anders dan in de beruchte Lurigancho. Dat schrijft Onderwereldblog vandaag. Lurigancho en Castro Castro liggen hemelsbreed niet ver van elkaar vandaan in een arm deel van Lima, San Juan de Lurigancho. Vanuit beide gevangenissen kan je soms de droge woestijnheuvels rond Lima zien. Lurigancho is ouder, drukker en lijkt meer op de onderwereld van Dante. Castro Castro is in zijn hardheid en wetteloosheid net zo erg als Lurigancho. Maar meer bevolkt door topfiguren uit georganiseerde misdaad en “politieke” guerilla-bewegingen als Sendero Luminoso en MRTA.

Castro Castro – in de volksmond ook Canto Grande- is ooit gebouwd naar voorbeeld van Noord-Amerikaanse  ‘maximum-security’ gevangenis. Een zestal paviljoens liggen in een soort stervorm rond een soort plein. De paviljoens kunnen worden afgesloten zodat de veiligheid door compartimenten kan worden verhoogd.

Het ideaal is nooit verwezenlijkt al was het alleen maar doordat de soldaten die de instelling beveiligen zich alleen aan de buitenkant en bij de ingang vertonen, maar zelden binnenin. Soms worden cellen afgesloten maar in sommige paviljoens komen de bewakers soms niet opdagen.  Zwaarbewapende patrouilles voeren er soms charges uit waarbij geregeld doden vallen.

Twee straffen

Foto’s maken mag niet van de gevangenbewaarders, alleen een beetje bij de ingang waar een paar handjesvol mannen en jongens wacht om naar binnen te gaan. Zondag is bezoekdag voor mannen. Op woensdag en zaterdag mag het vrouwelijke bezoek naar binnen.

Binnen zitten vierduizend gevangenen. Zij die geld hebben, huren een eigen cel, zij die dat niet hebben, slapen op de gang. Vaak moeten meerdere mannen een bed delen.

Een plaatselijke taxichauffeur is ervan overtuigd dat Joran van der Sloot twee straffen te wachten staan: “Die van justitie en die van de straat, dat wil zeggen van zijn medegevangenen. “Hij heeft een Peruaans meisje vermoord. Ze zullen het hem betaald zetten.”

Lees verder Onderwereldblog

_________________________________________________________

Video beelden:

_________________________________________________________

Advertenties

27 Reacties

 1. Tja als hij echt de moord heeft gepleegd dan wordt hij wel berecht en krijgt deze jonge man zijn straf. Dan hoop ik wel dat hij deze straf echt uitzit, het helemaal kan navertellen. Dat wordt dan zijn verdiende loon.
  Blijft hij een fantast en liegen alsof het gedrukt staat dan hoort hij echt wel in een ziekenhuis thuis voor geestelijk gestoorden.

 2. Ja geestelijk gestoord is ie……………….pfff

 3. Ja Joran depressief artikel maar een lichtpuntje waar het stinkt is het warm en waar het warm is is het gezellig ( geldt bijna voor overal)

 4. joran is een vuile tering moordenaar weet je wat ze met hem moeten doen… eerst 25 jaar vastzetten in peru weetend wat er daarna gaat gebeuren en dat is levend in de oceaan bij aruba dumpen of zo ;).

 5. ..kiskevandekapperuitzundert…en dan nog twijfelen, misschien moet je op aruba gaan werken…schuldig is deze teringrat, of wou je zeggen dat het weer toeval was….misschien ken iemand de verkrachtings scene uit “history X”….?….dat was heftig, maar daar werd zijn sterretje genaait nadat hij als menselijk toilet was gebruikt, ik denk dat Joran hier wat mindergeluk heeft, ik denk ( en hoop) dat , nadat hij flink te grazen is genomen, gewoon de volgende dag weer word gebruik als toilet, en weer en weer…..ach de waarheid was toch een stuk prettiger geweest over Nathalie…maar nu komt dan toch alles goed, en gelukkig niet in een nederlandse cel……muhahahahaha!

  • Wat een geweldige reactie zeg! Als joran schuldig is, wat volgens mij nog steeds niet bewezen is, dan verdiend hij zeker een straf. Wat mij echter stoort aan dit soort reacties is dat je je gaat verlagen tot het niveau van barbaren. Het tijdperk van oog om oog, tand om tand is echt voorbij. Laten wij nou gewoon menselijk blijven. Goed voorbeeld doet volgen..

   • Nogal logisch dat mensen zo reageren op zo’n weerzinwekkende figuur! Een beest hoor je nou eenmaal niet menselijk te behandelen.

  • Indeed
   Je kan het niet beter verwoorden. Ik ben het helemaal met je eens. Eind goed al goed, die Joran krijgt zijn verdiende loon op de meest gruwelijke plek op aarde en iedereen tegen zich.

   whahahahahah

 6. ..kiskevandekapperuitzundert…en dan nog twijfelen, misschien moet je op aruba gaan werken…schuldig is deze teringrat, of wou je zeggen dat het weer toeval was….misschien ken iemand de verkrachtings scene uit “history X”….?….dat was heftig, maar daar werd zijn sterretje genaait nadat hij als menselijk toilet was gebruikt, ik denk dat Joran hier wat mindergeluk heeft, ik denk ( en hoop) dat , nadat hij flink te grazen word genomen, gewoon de volgende dag weer word gebruik als toilet, en weer en weer…..ach de waarheid was toch een stuk prettiger geweest over Nathalie…maar nu komt dan toch alles goed, en gelukkig niet in een nederlandse cel……muhahahahaha!

 7. Nou nou. Ik zeg zelf als feit dat mensen altijd opgesloten moeten worden in land van herkomst. Joran kan er nu beter meteen een eind aan maken. De straffen zijn in zo, land echt middeleeuws. de gevangenissen en wetgeving in dat soort landen zijn echt buiten onze maatstaven en tegen de mensen rechten. Iedereen moet een degelijke gevangenschap krijgen in dit geval moet hij gewoon terug naar Nederland

 8. Niet twijfelen aan zijn schuld, bewijzen alom.
  Die is niet psychisch gestoord, hij is gewoon een verwent nest die altijd kreeg wat hij wou, ten koste van anderen.
  Hij is een player, en nu is hij uitgespeeld.
  from player to toy in 5 years.

  psychisch gestoord noem ik iemand die door traumatische ervaringen ze niet meer op een rijtje heeft.

  joran vind ik gewoon een vies asociaal verwend ventje,
  die denkt dat iedereen voor hem knielen moet.

 9. Haha ik las op http://www.wkwedden.nl dat je zelfs kon wedden op het feit hoelang z’n celstraf zal zijn 😀

 10. Misschien ligt het hele maal niet aan joran maar aan die wijven dat zijn misschien ook wel hoeren ze gaan niet voor niks met hem mee en te weten dat hij al een meisje heb om gelecht dus wie is er dan gestoort het is Godverdomme wereld nieuws eigenschuld

  • @Benny, jij bent echt niet goed wijs man. Lul niet zo dom! Als jij met mij mee naar huis gaat en ik maak jou koud, is dat dan ook je eigen schuld???? Goed het is misschien lekker naïef, maar dat geeft zo’n sukkel toch nog niet het recht om het leven van zo’n meisje te nemen! Van mij mogen ze ‘m opknopen of weg laten rotten in de Peruaanse gevangenis, ik zal er in ieder geval niet wakker van liggen.

 11. tsja……
  wordt toch niet zo vrolijk van dit bericht.
  als wordt bewezen dat hij schuldig is, verdient hij zeker een zware straf van 35 jaar ofzo.

  maar, als justitie hem die straf oplegt, is het niet aan een gevangenis vol smerig straattuig om daar elke dag (?) nog eens een paar straffen, mishandelingen, verkrachtingen aan toe te voegen.
  straffen is aan justitie, niet aan gevangenen.

  ik bedoel, maak hem dan meteen dood, nu is het martelen en dat kan in 2010 toch ook weer niet de bedoeling zijn.

  dat hele “lekker puh”-gevoel stuit me toch een beetje tegen de borst

 12. Sommige mensen vergeten dat het over Peru gaat en niet ons pamperlandje Nederland.
  De rechten van elk een eindigen wanneer de rechten van anderen beginnen, heb ik wel eens gelezen.
  Nou zo denken ze er daar ook over.

 13. Joran krijgt gelukkig steun van CARE-GLASS hun kunnen naar afloop van zijn straf zijn sterretje wel repareren:)

 14. Je rechten verdwijnt wanneer je zinloos een andere leven ontneemt

 15. […] We apologize for the dutch people who started a facebook apology page against Geert Wilders' Joran van der Sloot, Castro-Castro bajes in Lima is hel op aarde!Culemborg:Molukkers uit hele land klaar voor veldslagGeorgia Guidestones advies: eliminatie 90% van […]

 16. Joran van der sloot moet zijn straf daar uitzitten. het liefst hoop ik dat ze hem levenslang geven tussen al die gevaarlijke bendes. twee moorden op zijn geweten. zijn leven is afgelopen poorten van de hel gaan open!

  sucses Joran ( tering moordenaar)

 17. Jongens,chill!
  Laat het rechtssysteem over Joran beslissen,
  ik vind Joran in principe geen serial killer,maar een agressieve,domme sukkel,die zichzelf in de nesten werkt,hij zal zn straf krijgen,waarom moet er zoveel gruwelijke dingen gezegd worden? Hij zit toch al vast?
  En het kon je eigen kind ook zijn.

 18. ajohh deze mannetje is te verwend.. wat is hij mafia ofzo ..vraagt ie om zijn proces in vrijheid te wachten…gelijk vluchten die aap…want als je €€$$$ heb kan BIJNA alles in die landen,normaal zou hij allang gestoken zijn en afgeperst zijn door mafia daarzo(kpraatuitervaring/nietuitmenek)…met die rotkop van ‘m ,als klap op de vuurpijl kom USA ook nog vragen voor overplaatsing..tsss.
  laat hem gewoon lekker in die Miguel Castro Castro .. voor 25 branden , zoals andere nederlanders is ”ZUID-AMERIKA” zitten te branden, weliswaar voor andere delicten maar tog…
  die andere NL’ers hebben geen optie en geen schijn van kans..integendeel ”JORAN baad in de SLOOT” komt overal onderuit met z’n verhaaltjes…….

  MOORD = Gewoon Branden ,

  JONG.!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: