Joran sluit vriendschap met huurmoordenaar

Alejandro Trujilo Ospina

In tegenstelling tot eerdere berichten dat Joran in de gevangenis iets kon worden aangedaan. bericht de telegraaf vandaag dat Joran van der Sloot vriendschap zou hebben gesloten met zijn Colombiaanse buurman, een huurmoordenaar.

Hij zou aan buurman Alejandro Trujilo Ospina een nieuwe pokervriend hebben. Volgens bewakers kletsen en kaarten ze met elkaar. “Ze maken zelfs grapjes”, aldus de bewaarders. Joran zit alleen in een cel in een blok dat hij deelt met Trujilo Ospina.

In Peru werd juist flink gespeculeerd dat de Nederlander in de gevangenis iets kan worden aangedaan. Van der Sloot moet over drie maanden zijn eigen cel inruilen voor eentje met medegevangenen. “Hij is jong dus hij moet zichzelf maar beschermen”, meent de directeur van gevangenis Castro Castro. Dat laat de directeur weten in het AD. Bescherming krijgen normaal alleen kinderverkrachters en gevangenen die zich niet goed kunnen verweren.

Joran eet vanaf het begin van zijn verblijf in Castro Castro met de bewakers mee uit angst voor vergiftiging.

Justitie in Peru verwacht dat zij in augustus het gerechtelijke vooronderzoek naar de moordzaak tegen Van der Sloot zal afronden. Hij kan tot 35 jaar krijgen voor de moord op Stephany Flores.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: