NOS: ‘Soms denken we: Laat maar’

PVV-leider Geert Wilders is boos op NOS-hoofdredacteur Hans Laroes, omdat hij in het tijdschrift van Maarten van Rossem zegt niet altijd aandacht te willen besteden aan uitspraken van Wilders. ‘Soms denken we: Laat maar. Je biedt toch een podium aan iemand.’

‘”De Nederlandse nieuwsvoorziening is oppervlakkig, introvert en loopt voortdurend achter hypes aan.” Dat vindt Maarten van Rossem. Maar Hans Laroes, hoofdredacteur van het NOS Journaal, is het met die kritiek niet eens. “Bij Wilders denken we soms: laat maar. Je biedt toch een podium aan iemand”,’ staat er te lezen op de website van Maarten!

Door knieën schieten
Laroes nuanceert de uitspraak op Twitter door te zeggen dat het Journaal niet altijd aandacht aan elke boude uitspraak van een politicus kan geven. Het idee van Wilders om lastige Marokkaanse jongeren maar door de knieën te schieten, heeft het nieuws bijvoorbeeld niet gehaald.

Volgens Laroes moet een uitspraak een zekere politieke relevantie hebben ‘anders kunnen we de hele dag wel quotes van politici uitzenden’.

Linkse vooringenomenheid
‘Zeer ongepast. Hieruit blijkt de linkse vooringenomenheid van Laroes en zijn NOS Journaal nog eens overduidelijk,’ zegt Wilders tegen het Leidsch Dagblad.

Maarten van Rossem, die bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen lijstduwer voor de PvdA was, zette in zijn blad ook dat een op de acht Nederlanders wil emigreren als Wilders aan een regering deel gaat nemen. Dit beweert de historicus op basis van een enquête die in november 2009 onder 511 mensen is gehouden.

Bron

Advertenties

Eén reactie

 1. Nederland 1.2en3. vind haar grond slag in lingse huizen. en heel veel media trouwens in nederland.
  zij omhelsen het één en ander in nederland, zij zullen hieromtrend bedoelingen hebben, het bevreemt mij de keuzen, de cristenheid
  afstoten en de islam omhelsen, wonderbaarlijk is het niet, naar mijn mening gaat dit niet alleen om de stemen, maar meer om het afstoten van cr.
  brobleem is ze kennen de geschiedenis niet, tussen
  cristenheid jodendom en islaam.
  Oud zeer kan heel diep zitten en heeeel ver terug gaan in de tijd. (zoals onde andere in europa is gebleken)
  Dit verdient veel en veel meer onderzoek, dames en heren van de polietiek. een mutie samenleving is dehalve niet mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: