Jongen noemt Obama een lul

Een zeventienjarige, Britse jongen mag nooit meer van zijn leven een voet zetten op Amerikaanse bodem. Luke Angel uit Bedford heeft de Amerikaanse president beledigd. Hij heeft Obama een e-mail gestuurd waarin hij aangaf hem een lul te vinden.

Angel keek onlangs in een dronken bui een documentaire over de aanslagen van 11 september. Hierop stuurde hij een mail naar het Witte Huis waarin hij kritiek uitte op de Amerikaanse regering. “Wat ik precies heb geschreven, weet ik niet meer. Ik was dronken“, bekent de jongen. “Ik geloof dat ik president Obama een lul heb genoemd. Het was een domme actie, typisch iets voor pubers die te diep in het glaasje hebben gekeken.”

De FBI nam na de actie contact op met de politie van Bedford, of zij Angel even met een bezoekje wilden vereren om hem aan de tand te voelen. Een beetje overdreven, vindt de jongen. “De politie nam een foto van mij en vertelde mij dat ik persona non grata ben in de VS. Het maakt me geen fluit uit, maar mijn ouders zijn minder blij.”

De politie van Bedford heeft bevestigd dat ze de jongen hebben aangesproken over de e-mail, maar dat hij niet strafrechtelijk zal worden vervolgd. Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid heeft verklaard dat er zo’n zestig redenen zijn om iemand de toegang tot hun land te ontzeggen. Het is hen echter verboden om daarover te praten.

Lees ook: Zoekterm “lul” leidt naar Facebookpagina van Sarkozy

Bron: The Sun

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: