Europese pro-Palestina activistes verkracht door Palestijnen

Zacharia 9:5-6-7: ‘dan zal de koning uit Gaza verdwijnen en Askelon zal onbewoond zijn. Dan zal een bastaardvolk in Asdod wonen, en Ik zal de trots der Filistijnen uitroeien’.

HOE DOM KUN JE ZIJN!!

Vrouwelijke activistes voor de Palestijnse zaak worden regelmatig verkracht door Palestijnen op de Westbank. Uiteindelijk worden ze tegen hun wil uitgehuwelijkt aan Palestijnen en kunnen niet ontsnappen. Dat stelt activiste Roni Aloni Sedovnik in een artikel op News1, de website van onderzoeksjournalist Yoav Yitzchak.

Sedovnik schrijft dat demonstrerende activistes worden verkracht door Palestijnen. Dit zou een wijdverbreid verschijnsel zijn. Sedovnik beschuldigt de pro-Palestijnse beweging ervan dat ze dit  verborgen houdt zodat er geen smet valt op ‘de Palestijnse cultuur die vrouwen als seksobjecten ziet’. Sedovnik noemt een geval van aanranding en een geval van verkrachting. In beide gevallen kende de dader het slachtoffer en wist dat het om een vredesactiviste ging.


De verkrachting vond afgelopen april plaats in Umm Salmona vlakbij Bethlehem. Het Amerikaanse slachtoffer werd verkracht door een prominent lid van de Palestijnse beweging, Omar Aladdin. Aladdin ging naar een guesthouse waar diverse activistes verbleven en zei dat hij op de vlucht was voor het Israëlische leger dat hem een week daarvoor nog bij een checkpoint zou hebben mishandeld. Aladdin verkrachte een Amerikaanse islamitische vrouw. Zij wilde een aanklacht indienen, maar stond onder druk van de Palestijnse beweging en van de Palestijnse Autoriteit om ‘de strijd tegen Israel niet te schaden’.

De tweede zaak betrof een Israëlische activiste die werd aangerand bij een demonstratie bij het Hooggerechtshof in Oost-Jeruzalem. Ze diende een aanklacht in maar trok deze terug na sterke druk door de organisatie van de demonstratie. De organisatoren hadden de demonstrantes gemaand om een hoofddoek om te doen als ze in Palestijnse wijken zouden komen.

Blogger Yehudah Bello, voorstander van een eigen Palestijnse staat schreef eerder dit jaar een blogspot onder de titel ‘The Female Leftist Activists are Raped Day after Day, Night after Night’. Bello: ‘de meeste linkse Europese activistes horen van jongsaf dat Israel niet deugt. Ze gaan dan direct naar de Westbank, zonder een dag in Tel Aviv door te brengen zodat ze met eigen ogen zouden kunnen zien hoe de Israëlische samenleving eruitziet. Ze worden dan op de Westbank ondergebracht bij scholings- of culturele instituten, of bij Palestijnse families. Het is makkelijk om een buitenlandse de eerste dag dat ze op een plek is die ze niet kent, te verkrachten. Ze weet niet hoe de politie te waarschuwen’.

Lees ook: Jihadistische propaganda heeft in Nederland vrij spel.

Bronnen:

Israel National News, 21 september 2010
Haaretz, 14 juli 2010

Advertenties

Eén reactie

  1. leuk propaganda om de aandacht van de verkrachting van een heel volk te ontrekken. Israel is geen haar beter dan het voormalige Nazi-regime. De palestijnen zijn daarnaast niet het eerste volk dat de zionisten liever ziet vertrekken.

    Enig idee waarom de geschiedenis zich tich maal heeft herhaalt? ik durf te wedden dat het een belangrijke reden heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: