Molukse kerken doelwit brandstichters

Culemborg- Delict: poging doodslag. Straf: 1 jaar cel

Molukse kerken lijken doelwit brandstichters 27-09- 2010

In het Drentse Hoogeveen heeft maandagochtend in een Molukse kerk brand gewoed. In het Twentse Nijverdal was er ook brand in een Molukse kerk. In Assen werd gepoogd brand te stichten bij een Molukse kerk. Een politiewoordvoerder laat weten dat het onderlinge verband van de branden onderzocht. De toedracht is onduidelijk. Niemand raakte gewond. Lees meer…

Videoverslag van de brand door RTV Drenthe over de brand in Hoogeveen Bekijk

Culemborg:Molukkers uit hele land klaar voor veldslag

Advertenties

2 Reacties

 1. Molukse kerken in Nederland doelwit van Marokkaanse straattuig!

  Ik krijg reacties binnen via het internet, de vraag is hoe ik de link durf te leggen naar de Marokkaanse straattuig in Nederland met de nieuwe brandstichtingen op de Molukse kerken in Hoogeveen, Assen en Nijverdal. Naar mijn mening is het gewoon makkelijk te verdedigen. Want was het niet zo dat in februari het Moluks Kerkelijk Centrum in Houten in de brand werd gestoken. Nadat een paar uur eerder de Marokkaanse onderhandelaars wegliepen van de onderhandelingstafel in Culemborg. De afstand van Culemborg naar Houten is met de auto niet meer dan een 20 minuten, en Houten is ook niet ver van de plaats Utrecht.

  http://reawaruw-p-a-g.hyves.nl/blog/#blog_mainbody_1=5&__state__=4

  Er zijn nu allemaal theorieën dat de brandstichtingen niets mee te maken heeft met het probleem die met Marokkaanse straattuig met ons hebben. Maar dan vergeet iedereen het volgende, want morgen is de uitspraak in de rechtbank Arnhem. Of de Marokkaanse straatterrorist die probeerde in Culemborg een meisje van 15 jaar te vermoorden door op haar in te rijden tijdens Nieuwjaarsnacht 2010 daadwerkelijk vier jaar gevangenisstraf gaat krijgen. Vier jaar maar? Met aftrek van voorarrest, blijft er maar drie en een half jaar over. Met een beetje goed gedrag staat die met ongeveer twee jaar op straat. Mag die daarna gewoon weer terugkeren naar Culemborg. Want de gele en rode kaarten die in werking gesteld zouden gaan worden in Culemborg zijn nooit van kracht gegaan.

  Dus? Is het nu terecht dat ik richting Marokkaanse straattuig wijs? Iemand mag me overtuigen of ik het verkeerd zie, maar dan wel met tien goede argumenten komen. En het verwijt dat ik provoceer? Leg ik naast me neer, want de onrust in Nederland is ontstaan doordat het Marokkaanse straattuig nog steeds hun gang mag gaan.

  People Against Genocide
  Leo Reawaruw

  • Beste Leo Reawaruw,
   je hebt volgens mij gelijk.
   Maar zoals altijd meet de onbetrouwbare Nederlandse staat weer eens met twee maten en dit alles om de stemmen van de moslims in Nederland te kunnen verkrijgen.

   Wat dit betreft is er tot de dag van vandaag nog steeds niks veranderd dit gaat nu ten koste van al de niet Islamitische bevolkings groepen van/in Nederland.

   Net zo als dat ze ook niks zeggen over de Islamitische staats terreur van Indonesie jegens de Molukse bevolking.

   De Islam en zijn (vreedzame) volgelingen worden hier in Nederland ook door de meeste grote politieke kopstukken zoals oa. ene boef met de achternaam van Acht beschermt.

   Dit geeft vrijspraak aan/voor al het Berberstuig dat hier in Nederland, oude mensen, kinderen, en vrouwen mollesteert zonder enige werkelijke bijpassende straf hiervoor te zullen krijgen.

   Ik wens en bid alle Molukers in Nederland en de Molukken heel veel kracht toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: