CO2 Klimaatcampagne 10:10 Global

Ondanks het feit dat hele CO2 verhaal klinkklare nonsens is, zoals definitief wetenschappelijk onderzoek al heeft aangetoond. Is er nu weer een nieuw initiatief van de klimaat maffia. De Internationale Klimaatcampagne 10:10 Global. Daarbij worden individuen, organisaties en bedrijven via een bizar (zogenaamd grappig filmpje) uitgedaagd een jaarlijkse vermindering van 10 % van de CO2-uitstoot te realiseren.

Media

Op zondag 10 oktober 2010 zullen radio en televisie over de stand van zaken berichten. Individuen en gezinnen, scholen en universiteiten, kleine winkels en kleine merken, bdrijven en gemeenten, filmsterren en politici … bijna iedereen kan volgens de klimaat maffia zijn CO2-uitstoot met 10 % terugbrengen.

Iedereen die meedoet belooft zijn of haar uitstoot met 10% per jaar te verminderen, beginnend in 2010. Gedurende het proces wordt iedereen bijgestaan met een checklist, tips en andere hulpmiddelen.

De campagne 10:10 Global loopt inmiddels al in 128 landen. Wereldwijd doen er 90.000 personen mee en 3000 bedrijven. In Nederland schijnen honderden organisaties en bedrijven zich al te hebben aangemeld.

Nederland 1 schenkt op zondagavond 10 oktober vanaf 20.30 uur uitgebreid aandacht aan de klimaathetze. Ook het programma Vroege Vogels zendt een speciale uitzendingen over 10:10 op radio 1 uit.

Opwarming

De uitstoot van het broeikasgas CO2-uitstoot is volgens de mensen achter de campagne de belangrijkste oorzaak van de opwarming van de aarde. Het gas komt vrij als brandstoffen in voertuigen, huizen, elektriciteitscentrales en fabrieken worden verbrand.

C02 Nonsens

Definitief wetenschappelijk onderzoek heeft al aangetoond dat de hele C02 hetze, klinkklare nonsens is. Er is in de natuur namelijk sprake van een grote dynamiek: bomen nemen tijdens de groei CO2 en H2O (water) op, zetten het om naar koolhydraten (CxHyOx) en O2 (zuurstof) (fotosynthese). Zodra de boom ouder wordt, neemt de boom netto geen CO2 meer op en zodra de boom sterft en gaat rotten, komt alle opgeslagen CO2 weer vrij (koolhydraten worden omgezet naar H2O en CO2 tijdens verbranding/rottingsproces).

Natuur compenseert zelf

Zoals veel studies op http://www.co2science.org aantonen, compenseert de natuur zelf al voor hogere CO2-percentages. Sterker: de natuur lijkt sterk de voorkeur te geven aan hoge CO2-percentages. We zitten nu qua CO2 op een all-time-low en planten groeien daardoor relatief langzaam, hebben relatief veel water nodig en zijn minder resistent tegen o.a. hoge temperaturen. Bij hogere CO2-percentages gaan planten vanzelf sneller groeien en zetten ze gratis en voor niks extra CO2 om. Zodra de plant doodgaat of opgegeten wordt, komt de CO2 vrolijk weer vrij, dus netto gebeurt er niet zoveel: het is een grote dynamische situatie, zoals het altijd al geweest is. Duizenden jaren geleden was de concentratie CO2 tot 20x hoger dan nu en het leven op de planeet ging gewoon door.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: