Schoonzuster Tony Blair bekeert zich tot islam

Lauren Booth, halfzuster van echtgenote Cheryl van de voormalige Britse premier en huidig speciaal afgezant voor het Midden-Oosten, Tony Blair heeft zich tot de islam bekeerd.
Journaliste Booth kreeg zes weken geleden bij een bezoek aan de tombe van de heilige Fátima in de Iraanse stad Qom een krachtige religieuze ervaring van ‘spirituele morfine, absolute bliss en vreugde’. Booth draagt nu een hoofddoek, bidt vijf keer per dag, eet geen varkensvlees, bezoekt regelmatig de moskee en heeft al 45 dagen geen alcohol meer gehad ‘zo lang ben ik nog nooit zonder alcohol geweest’. Booth leest ook in de koran en is inmiddels gevorderd tot bladzijde 60.

Boerka en Gaza
Booth sluit niet uit dat ze ooit een boerka gaat dragen ‘wie weet waartoe mijn spirituele reis me nog zal voeren’. Booth die werkt voor Press TV, voer in augustus 2008 met 46 andere activisten van Cyprus naar Gaza als protest tegen de Israëlische ‘blokkade’.

Booth zegt te hopen dat haar bekering Blair op andere gedachten over de islam zal brengen. Ze schreef een open brief aan hem om hem er toe over te halen Al-Quds (Jeruzalem) Day te erkennen. De viering van Al-Quds Day wordt door het Iraanse regime ingezet tegen Israël.

Daily Mail, 24 oktober 2010
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: