Geen visumplicht EU meer voor Bosniërs en Albanezen.

“Albanese criminelen zijn hoofdrolspelers in de drugs- en vrouwenhandel in West-Europa, waaronder Amsterdam. Ze deinzen nergens voor terug en zijn meedogenloos”

Politiechef Gert van Doorn

Worden we door Brussel overgeleverd aan de leeuwen??

Inwoners van Albanië en Bosnië mogen binnenkort zonder visum naar de Europese Unie reizen. De EU-ministers die verantwoordelijk zijn voor het migratie en asielbeleid hebben dat in Brussel besloten. Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig? Het begint ondertussen zo ongelooflijk te worden hoe men in Brussel is losgeraakt van de realiteit, dat we ons werkelijk eens moeten gaan afvragen of hier geen kwade opzet achter schuilt?

De Tweede Kamer is bezorgd dat de afschaffing van de visumplicht zal leiden tot een toevloed van Albanezen en Bosniërs naar het westen. Laten we eens kijken of die bezorgdheid terecht is. Eerst maar eens een aantal quotes:

“De Albanese georganiseerde misdaad is uitgegroeid tot een referentiepunt voor alle criminele activiteiten van vandaag. Alles gaat via de Albanezen. De weg naar drugs en wapens en mensen, waaronder illegale immigranten die bestemd zijn voor Europa, zijn allen in Albanese handen.” Cataldo Motta, Italiaanse Politie

“De Albanese misdadigers werkten vanaf het begin al heel anders dan andere criminele immigranten. Ze hebben een sterke motivatie en zijn zeer gewelddadig.” Francesca Marcelli, een georganiseerde misdaad-onderzoeker van de Italiaanse regering.

EU Rapport

In 2004 werd de opkomst van de Albanese maffia al in een EU-rapport over georganiseerde misdaad gesignaleerd. Criminoloog Henk van de Bunt zei toen op een VU-symposium daarover: ,,In het EU-rapport worden de Albanese misdadigers gezien als één van de belangrijkste bedreigingen. Ze zijn niet alleen groot aan het worden in de vrouwenhandel en mensensmokkel. Ze komen ook op als tussenpersonen in de cokehandel.” 6 jaar later denkt die zelfde EU dus; laten we het nog maar wat gemakkelijker maken door de grenzen open te zetten en de visumplicht af te schaffen. Om u “gerust te stellen” volgt hieronder nog wat achtergrond informatie

Albanië

De verovering van de Balkan door de Ottomanen brengt grote christelijke gemeenschappen onder het bewind van de islam. In 1505 hebben de Ottomanen Albanië veroverd en werd van Christelijk Albanië een islamitische staat gemaakt.

Albanezen trokken vanaf de 13e eeuw langzaam vanuit het noorden van Albanië richting het Servische Kosovo en Metochia, dat in de loop van de 20ste eeuw werd geïslamiseerd door deze Albanezen. Vervolgens moest Kosovo volgens de criminelen van de UCK onafhankelijk worden van Servië.

De leiders van het Albanese terroristen (UCK,KLA), die hun uniformen hebben veruildvoor maatpakken van Armani en Versace, hebben hierdoor de eerste islamitisch maffia-staat in de geschiedenis in het leven geroepen en grossieren nu in drugs, mensenhandel, prostitutie en wapens.

Meer dan 40% van de wereld heroïne smokkel wordt gecontroleerd door de Albanese maffia, en alleen al in de VS, wordt 30% van de heroïne verkocht door het opkomende islamitische Albanese maffia kartel.
Volgens documenten van de Amerikaanse drugsbestrijding (DEA) hebben leden van de beruchte Albanese maffia banden met smokkelkartels in Pristina. Dit kartel staat onder leiding van etnische Albanezen die lid zijn van het Kosovo National Front (KNF). De gewapende tak van het KNF is het UCK.

Interpol, Europol en vrijwel alle Europese inlichtingendiensten en drugsbestrijdingsorganisaties hebben dossiers over drugssyndicaten die direct naar het UCK leiden en direct naar de Albanese bendes in dit land. Maar benevens de criminele component is er in Kosovo en Metochia ook een “islam op oorlogspad”, iets wat volledig onderbelicht blijft in Westerse media…

De Kosovaren kwamen in 1999 openlijk uit voor hun goede relaties en nauwe banden met Saudische geldschieters, extremisten van de muslim Brotherhood en jihadi-warriors van Al Qaeda. De neerslag van dit salafistisch verbond zijn de 400 nieuwe moskeeën die het laatste decennium zijn gebouwd in Kosovo, terwijl er honderden kerken en kloosters werden geplunderd en afgebrand.

De positie van de vrouw in de Albanese gemeenschap was vroeger vergelijkbaar met die in de strengste islamitische samenlevingen (bijv. Afghanistan). In veel gemeenschappen was de sluier verplicht en vrouwen mochten geen onderwijs volgen. Dat vrouwen als koopwaar worden verhandeld, zegt veel over de positie van de vrouw in de Albanese samenleving.

albanian_pack_animal

Meer dan 30.000 Albanese meisjes en jonge vrouwen werden ontvoerd en geveild in de wereld van prostitutie in Europa.  Albanese criminelen zijn roekeloos en gewelddadig. In de vrouwenhandel is geweld en bedreiging normaal (Zo werd bojvoorbeeld een Bulgaarse vrouw in een bad gelegd en kreeg ze elektroshocks toegediend).

Kosovo is sinds jaar en dag een belangrijk tussenstation op de Turks-Albanese aanvoerroute van heroïne uit Afghanistan. Sterker nog, die handel vormt een belangrijke hoeksteen van de Kosovaarse economie.

Mensen, wordt wakker!! Het hele Europese continent wordt op geraffineerde en grootschalige wijze geïnfiltreerd door vijandige horden uit het Midden-Oosten.

Bron

7 Reacties

 1. Het viel me altijd al op hoeveel islamieten/moslims naar de prostituees gaan en betrokken zijn bij de vrouwenhandel.
  Vrouwen hebben tatoeages met moslimnamen zoals Rachid of Aldin .Ze zien die vrouwen als hoeren omdat ze geen moslim zijn , dus dan zijn ze roofbuit/seksslavinnen. Er is daar altijd al een haremcultuur beweest.

  • Dat komt omdat vrouwen als jij hun man niet kunnen bevredigen en ze naar de hoeren gaan. Waardoor mannen zoals albaneze pooiers er rijk van worden. Wantwesterse mannen blijven het maar spannend vinden zo n pop uit zuidoost europa

 2. Sinds de zondeval is er een probleem geweest tussen man en vrouw. En Satan haat vrouwen omdat Jezus uit een vrouw geboren is, en het leven brengt.vrouwenhaat laait weer op.Boek
  genesis 3: 12 ja, bekende Adam, maar de vrouw die u mij gegeven hebt,heeft de schuld. Zij heeft mij er van gegeven…15.De vrouw en jij zullen en al jullie nakomelingen zullen voortaan vijanden zijn.Een van haar nakomelingen (Jezus) zal je (satan) de kop vermorzelen en jij zult zijn hiel verbrijzelen(kruisigen)nbg: Genesis 3: 12 Toen zeide de mens,: De vrouw die Gij aan mijn zijde gesteld hebt, die heeft mij van de boom gegeven…bepaalde mannen vinden dat vrouwen verleidsters zijn. In de ME vond men vrouwen slecht /verleidsters. m.n. In de moslimcultuur zien mannen, vrouwen als slechte wezens. Alleen maar goed voor slavernij. of als hoer.
  een klant zei: dat alle vrouwen , hoer zouden moeten worden of slaaf van de man.

 3. Servische gestolen Kosovo ligt in Servië en hoorde er al altijd bij.  1300 jaar geleden waren hier al 150 orthodoxe kerken en kloosters in Kosovo. Laten de Albanezen eens een van hun monumenten zien? De moskeeën? Dat zijn Turkse monumenten. http://szrzlj3.blogspot.com/2010/10/fotode-islamitische-gemeenschap-in.html

 4. Leer je geschiedenis en ga dan artikels zetten. Kosova is Albanees geweest en vandaag de dag ook. Bosniers met dezelfde taal willen niet eens bij Servie horen. Kroatie en Slovenie ook niet. Montenegro niet. Dus laat staan de Albanezen. Schrijf maar 100 artikels, Albanezen hou je niet tegen. Ze komen zonder visum en hebben vijf verschillende paspoorten, als je problemen zo hoog zijn met ze, wees eens een man en spreek een Albanees aan. Want achter de pc kunnen we allemaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: