Marokkaanse meisjes mishandelen oude vrouw (83)

Gezellig hoor het dagelijks leven in dhimmi staat Nederland….Zet maar open die grenzen, dan wordt het vast nog gezelliger. Nederland, land der naieve dwazen,  je hebt het over jezelf afgeroepen….

Bij het Rotterdamse metrostation Gerdesiaweg in de wijk Kralingen hebben Marokkaanse meisjes een 83 vrouw in scootmobiel mishandeld. De scootmobielster en haar dochter wilden vanaf het metroperron de lift naar de straat nemen.

Omdat deze niet kwam, ging de 53-jarige dochter op onderzoek: ‘Ik trof daar enkele Marokkaanse hangjongeren, die de lift expres tegenhielden. Toen ik vroeg of wij van de lift gebruik mochten maken omdat mijn moeder beneden in haar scootmobiel stond te wachten, werd ik eerst uitgescholden voor Hollandse varkenshoer. Daarna kreeg ik een harde trap tegen mijn arm’.

Na wat duw- en trekwerk kon de vrouw in de lift komen. Toen het tweetal weer boven kwam, stonden de meisjes de vrouwen op te wachten. De dochter: ‘Een van die meiden, ik schat een jaar of zestien, stapte de liftcabine in en gaf mijn moeder een geweldige draai om haar oren. Een mep zo vol in haar gezicht!’

Telegraaf, 11 november 2010
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: