Sharia voor Holland??

Op YouTube kondigt ‘Sharia4Holland’ zich aan en roept koningin Beatrix op zich tot de islam te bekeren en Geert Wilders om berouw te tonen: ‘ we zullen pas rusten als de dood ons zal inhalen of de vlag van sharia zal waaien boven het Koninklijk Huis’.

Het is niet duidelijk wie bij Sharia4Holland zijn betrokken. Een woordvoerder van Sharia4Belgium zegt dat ‘broeders en zusters in Nederland’ contact met hen hebben opgenomen. Naar eigen zeggen is het een ‘groep jongeren die met bloedend hart keek naar het aantal zogenaamde moslims die massaal richting de stembus gaan en zo de sharia zag verdwijnen’.

Op een YouTube filmpje zegt de organisatie o.a. : ‘beste broeders en zusters, word wakker. De tijd is gekomen om te werken aan de islamitische revolutie. De sharia is niet enkel executies, handen afhakken en stenigingen. De sharia is veel meer dan dat’.
Op het eind worden Nederlanders onder druk gezet zich tot de islam te bekeren: ‘als jullie in vrede willen leven, leef dan in vrede als moslims’.

Sharia4Belgium is al een tijd actief. De organisatie verstoorde ondermeer een lezing van Benno Barnard. Drie van de terreurverdachten die onlangs in Antwerpen zijn opgepakt, zouden lid zijn van Sharia4Belgium. Ook protesteerde de organisatie op agressieve wijze toen een politica van de SP.A zonder hoofddoek een bezoek aan een moskee bracht.

The Real Showstopper, 18 december 2010
Sharia4Holland, YouTube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: