Moderator punt.nl dreigt populaire blogger off-line te halen

Update: Lees hier het herschreven artikel!!

Het populaire blog xandernieuws.punt.nl dreigt door zijn hosting moderator plat gelegd te worden als deze zijn ‘islamkritiek’ in een onlangs verschenen artikel niet aanpast aan de wensen van de moderator/ gedachten politie.

In een email, ontvangen van moderator (dhr. Stoutenberg) van punt.nl werd de blogger gesommeerd het artikel ‘Christenen moeten zich gaan opmaken voor vervolging‘ aan te passen, omdat er een klacht zou zijn ingediend dat er in het artikel wordt opgeroepen tot haat tegen de moslims. Xandernieuws bestrijdt dat.

Dhr Stoutenberg liet in een e-mail aan xandernieuws weten “De wijze waarop u deze feiten en nieuwspublicaties aanhaalt,  samenvoegd en voorziet van commentaar bepaalt de toon van een artikel op uw blog. Het overgrote deel van uw publicaties stuurt zeer duidelijk één richting op zonder dat een lezer echt moeite hoeft te doen om uw mening hierover te moeten concluderen. Daarnaast probeert u de lezer zonder enige schroom te overtuigen van uw standpunt, een standpunt dat weinig aan duidelijkheid te wensen over laat.”

Wat een rare meneer is deze moderator. De ‘toon’ van een artikel is met name een gevoelskwestie, dus kan het dreigement om Xandernieuws offline te halen niets anders zijn dan een ‘politiek’ besluit van deze rare meneer, omdat de manier van schrijven over een dit onderwerp hem niet bevalt.

Daarnaast is het argument dat Xandernieuws de lezer van een bepaalde mening probeert te overtuigen ook buitengewoon eigenaardig, aangezien iedere (blog)schrijver dit doet. Klaarblijkelijk zijn bepaalde meningen acceptabel en andere niet.

De ‘deadline’ voor het zelfcensureren van het gewraakte artikel is op dit moment verlengd naar 48 uur.

Advertenties

4 Reacties

 1. Ja , momenteel zijn er overal mensen die voor de staat en Elite ZIONISTEN en Bankiers hun best doen om alle factuele informatie te blokkere. Ze verkeren in paniek en dat bewijst hoe kwaadaardig ze bezig zijn. Het is niet allen diegenen die er bewust van zijn dat we allen voor de eindtijd staan, maar het publek is eindelijk wakker aan het worden, en dat word een nog gevaarlijker situatie.

 2. Nederland gaat toch PRAT op vrijheid van meningsuiting?
  Bravo xanders nieuws punt.punt.nl ik lees U krant met plezier
  en ben heel wat wijzer geworden door Uw artikelen!!
  Moderator.nl zal wel weer zo`n linkse partij zijn als
  de partij voor de arabieren en de SP.
  xandernieuws punt.punt.nl laat je niet muilkorven!!!

 3. Zo zo, Moderator Punt.nl besluit op de Stasi censuurtoer te gaan.
  Een populaire veelgelezen website als xandernieuws is in een handomdraai te verplaatsen naar het buitenland. Bij wordpress of weebly.com kijken ze niet zo krap.

  Als we nu weten dat moderator punt.nl er deze methoden op na houdt kunnen wij als kijker ook massaal besluiten alles van punt.nl te boycotten.
  Gevolg: geen kijkers, geen advertentie inkomsten, klanten die weglopen wegens gebrek aan belangstelling.
  Uiteindelijk resultaat: Punt.nl is binnen 2 maanden failliet.

  Ik en vele anderen weten nu waar we huidige en toekomstige websites in elk geval Niet moeten hosten.

  Veel succes met jullie toekomstig faillissement Punt.nl

 4. Het bericht over Christen vervolgingen staat weer online, echter een deel is gedwongen aangepast en (op sarcastische wijze) positief verdraaid t.o.v. moslims.

  Blijkbaar is het goed genoeg voor de censuurafdeling van punt.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: