Georgia Guidestones advies: eliminatie 90% van de wereldbevolking

g5Het momument ter ere van de duistere 10 geboden van de Nieuwe Wereld Orde, de ‘Georgia Guidestones’ in de gelijknamige Amerikaanse staat, blijkt eind vorig jaar het doelwit te zijn geweest van vandalen (zie afbeeldingen onder).

Het relatief onbekende monument wordt ook wel het ‘Amerikaanse Stonehenge’ genoemd, en heeft een mysterieuze geschiedenis. In juni 1979 stapte een keurig geklede, onbekende heer het kantoor van de Elberton Granite Finishing Company binnen, en zei dat hij een bouwwerk wilde oprichten om daarmee de mensheid een boodschap over te brengen.

De onbekende identificeerde zich als ‘R.C.Christian’, maar al snel werd duidelijk dat dit niet zijn echte naam was. Hij beweerde een groep mensen te vertegenwoordigen die de mensheid de juiste richting op wilde sturen. Ene R.C.Christian blijkt wel een boek geschreven te hebben, waarin staat dat het monument is opgericht ter nagedachtenis van Thomas Paine en de occulte filosofie die hij onderwees.

Vreemd genoeg is er in heel het gebied lechts één religieuze leider geweest die zich ooit tegen de Georgia Guidestones heeft durven uitspreken. Het monument is nog regelmatig het toneel van occulte ceremoniën en allerlei mystieke vieringen.

Het onderwerp is al eens eerder ter sprake geweest, maar voor degenen die zich de 10 geboden van de Nieuwe Wereld Orde, die in 8 verschillende talen in het monument zijn gebeiteld, niet meer herinneren:

1. Zorg dat de mensheid niet groter is dan 500 miljoen, zodat er een voortdurende balans met de natuur is (dit betekent dat er ruim 6 miljard mensen moeten verdwijnen!).

2. Hou voortplanting wijs in de hand, verbeter de kwaliteit en verscheidenheid

3. Verenig de mensheid met een levende, nieuwe taal

4. Beheers passie, geloof, traditie, en al het andere met het nodige verstand

5. Bescherm mensen en landen met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.

6. Laat de landen over zichzelf heersen, laat conflicten met andere landen opgelost worden in een wereldrechtbank.

7. Vermijd zinloze wetjes en nutteloze officials

8. Hou persoonlijke rechten en sociale verplichtingen in evenwicht

9. Prijs waarheid, schoonheid en liefde aan, zoek harmonie met het ‘oneindige’.

10. Wees geen kanker op deze aarde, laat ruimte voor de natuur.


Het eerste gebod is meteen het gruwelijkste: de eliminatie van meer dan 90% van de wereldbevolking. Het tweede gebod heeft in de nieuwe Amerikaanse president een aktieve bevorderaar (van abortus, wel te verstaan). En de ‘wereldrechtbank’ heeft zijn voorloper in het Internationale Gerechtshof in Den Haag.

De overige geboden zijn kenmerkend voor de doelstellingen van de al vaak ter sprake gekomen ‘Nieuwe Wereld Orde’, waarin alles en iedereen wordt gecontroleerd, in een socialistische, neo-communistische samenleving, een verenigde Aarde met één regering, één munt en zelfs één taal. Veel milieugroeperingen hebben feitelijk dezelfde doelen, al zullen zij niet gauw erkennen dat hiervoor het grootste deel van de mensheid dient te worden opgeruimd. Dit alles valt samen met de promotie van een nieuw soort alomvattende spiritualiteit, waarbij overduidelijk geen ruimte meer is voor bijvoorbeeld het traditionele christendom.

Bronnen:
xandernieuws
Escape the Illusion

16 Reacties

 1. IK VIND HET ALLEMAAL WEL ERG RADICAAL EN ENG,MAAR TOCH BEPAALDE PUNTEN BEN IK HET WEL MEE EENS ER ZIJN GEWOON VEEL EN VEEL TE VEEL MENSEN OP DEZE WERELD,EERLIJK GEZEGT KAN MOEDER AARDE HET NIET MEER AAN DE NATUUR HEEFT EEN HOOP TE LIJDEN,EN DE MENS VERNIETIGD DE NATUUR,ONTBOSSING VERVUILING VAN DE ZEE,DE LUCHT,DE OZONLAAG, OPWARMING VAN DE AARDE DIEREN LEED EN UITSTERVEN VAN BIJZONDERE DIERN, E.Z.V,DUS BEGRIJPEN DOE IK HET WEL,ALLEEN ZIT IKDAN TE DENKEN DIE 5.000.000 MIJOEN GAAN ZICH TOCH OOK VERMENIG VULDIGEN,OF ZIE IK HET ANDERS,DUS WAT GEBEURD ER DAN,OF HAD R.C CRISTIAN DAAR OOK EEN OPLOSSIG VOOR,IK HEB ZELF HET IDEE DAT MEN,EEN HOOP CHEMICH AFVAL OVER DE AAQRDE STORT MET VLIEGTUIGEN ETC ZODAT MENSEN DOOD GAAN AAN KANKER,OF, EEN DERGELIJKE ZIEKTE,WAAR MEN SNEL AAN STERFT,DAAROM DE 10 TELLEN DIE HIJ STELT,DAR HAAL JE ECHT ALLES UIT,WIE WEET MAKEN WIJ HET NOG MEE IK WEET HET NIET.

  • IN ANTWOORD OP MELISSA’S REACTIE HIERBOVEN: DIT IS DE TYPISCHE REACTIE VAN HEN DIE NIET WILLEN ZOEKEN NAAR DE WAARHEID VAN HET LEVEN DIE ALLEEN VERBORGEN LIGT IN GODS VOORBEELD VAN LEVEN IN DE CHRISTUS. ER ZULLEN IN HET NU KOMEND DUIZENDJARIG KONINKRIJK ONDER CHRISTUS INVLOED EXPONENTIEEL MEER AARDBEWONERS ZIJN EN IN VREDE MET ELKAAR KUNNEN LEVEN. HET IN EIGEN HAND NEMEN DOOR DE MENS VAN HET WILLEN BESTUREN VAN DEZE WERELD IS JUIST DE OPENING VOOR DE TEGENSTANDER VAN GOD, SATAN, OM EEN GREEP TE DOEN NAAR TOTALE HEERSCHAPPIJ OVER DE AARDE. DEZE KAN DAT ALLEEN DOEN INDIEN GODS VOORNEMEN ONMOGELIJK WORDT GEMAAKT: DE INKEER VAN HET JOODSE VOLK TOT GOD IN CHRISTUS. DEZE MET DAAROM TRACHTEN HET GEHELE JOODSE VOLK TE VERNIETIGEN, ZODAT ZIJ GEEN LERAARS ROL VOOR DE WERELD MEER KUNNEN GAAN VERVULLEN ROND DE BERG VAN HET NIEUWE JERUZALEM IN HET MIDDEN OOSTEN OM GODS WEGEN BEKEND TE MAKEN VOOR IEDERS PERSOONLIJK LEVEN. DAT DE NWO AL EEUWEN POOGT DE WERELD NAAR HAAR HAND TE ZETTEN KOMT NU TOT EEN EINDE ONDER TONY BLAIR. ZOEKT (DE WAARHEID) EN GOD ZAL ZICH LATEN VINDEN. ZONDER TE ZOEKEN ZAL MEN NIMMER VINDEN.

  • Jij eerst Melisa.

  • zijn er veel te veel mensen volgens jou,nou dan pleeg je toch lekker zelfmoord,weer eentje minder ! praat niet zo stom melisa,denk na voor dat je wat schrijft,de grootste ellende op deze aarde,word veroorzaakt door hebzucht van de mensen, die erop rondlopen,en wat denk je,die 10 regels zijn bedacht door de hebzuchtigste mensen die je maar kan voorstellen,die net doen of ze voor god spelen,maar eigenlijk de duivel zijn,snap je het,of slaap je nog? …..wakker worden melisa !

 2. punt 9 bvb. hou durft men het woord liefde te gebruiken.

  deze aarde kan veel veel meer mensen huisvesten
  bij juist gebruik, in samen werking met de natuur.

  zoals gesteld begin je weer van vooraf aan, de mens is niet in staat dit zelf op te lossen.

  de tekst in de bijbel toen saul als eerste koning werd aangesteld. ik citeer in feite de woorden van God,

  HET IS NIET AAN DE MENS OM OVER DE MENS TE REGEREN, IN GOD WEENDE BITTER.

  Het fout gaan der dingen is dus geen incident, maar een probleem van de mensheid opnieuw zou inderdaad weer opnieuw beginnen zijn geen oplossing
  maar een miskenning van de werkelijkheid.

  Hoe dan ook of je nu gelooft of niet deze woorden worden, meer en meer bewaarheid.

  Elke beschaving of politiek sisteem, is niet instaat gebleken menselijk te zijn te delen,een probleem van de ego, gestart in het hof van eden , of dit nu symboliek is of niet is niet in terzand, het gaat om de bedoeling van uitleg, en die komt uit, niet instaat om over alkaar te regeren.

  nogmaals punt 9 HOE DURFT MEN!!

  In die wereld van liefde wil ik niet leven.

 3. Het is niet eng en het is niet te veel voor moeder aarde
  het is te veel voor de mensheid die continue een zondebok nodig heeft

  met 500 miljoen mensen heb je de wereld niet gered maar naar de kanker geholpen

 4. ik bedoel 5 miljoen

 5. wtf!!!!!

 6. Don`t worry about humanitiy. Nature don`t care.

 7. Dit alles is bullshit we zullen zien de moslims zullen overwinnen wie niet in Allah gelooft zal naar de hel gaan ik meen het waarom heeft god de islam als laaste godsdienst toegewezen? Deze shit is nep man god heeft satan gemaakt hij kan hem nu ook laten verdwijnen maar hij wilt zien wie in Allah gelooft door te bidden(5x per dag) door te vasten door je aan de regels te houden ik weet dat sommige mensen gaan zeggen terrorist ofzo maar mensen die zelfmoord plegen zijn geen moslims. Ik zeg jullie a.u.b en ik meen het! Bekeer je tot de islam en je zult in het paradijs beloont worden! Wat eet je varken weet je wl niet hoe vies dat is eigenlijk eet je gewoon poep hij eet poep het gaat in zn bloed in zn vlees dus eigenlijk eet jij die poep. De meenste mensen nu bekeren zich tot de islam. Deze eliminatie is allemaal nep! Wat wil je leven in een wereld met 5 miljoen mensen?

 8. Zover ik weet is het zo dat we met tekens leven wat in de qouran staat bijvoorbeeld er word gezegd je mag niet naar muziek luister .
  om dat de Duifel de werk ook via muziek gaat en als je even kijkt naar nog velen andere dingen die er in staan is het onmogelijk om niet te geloven dat de. Duifel ons via onze broeders en zusters wil beïnvloeden
  Om dat we er niet aan denken. Waneer we lol trappen maar nu ik me meer verdiep in dit eliminatie dingen. Heeft het me juist meer overtuigd en meer antw gevonden voor de gene die niet geloven in de islam ik noem een paar dingen hoe ik je aan het denken kan. Zetten en. In de hoop dat veele mensen dit in willen zie?bv de islam is enigste geloof die niet met dagen en bepaalde tijd werkt maar meer naar de zon kijkt en maan.
  Ze bidden ook richting de zon bijna alles wat je. In de islam moet doen heeft te maken met natuur 2 de islam is het engste geloof die in alle 4 boeken gelooft en ontkent joden en christenen niet .
  het verschil tussen ons is dat wij in onze profeet Mohamed swhs geloven om dat hij het geloof helemaal compleet heeft afgerond
  Allah heeft ook gezegd Mohamed swhs zal de lasten profeet zijn en als je je hersenen beetje gebruikt zie je dat er al zo velen eeuwen zijn geweest en tot de dag van Vandaag is daar nog geen verandering gekomen .
  Islam word Zwart gemaakt waarom Eigenlijk terwel ons geloof ons vraagt ieder mens even te behandel het is niet de islam dat er toeristisch aanslagen komen maar dat zijn gewoon een stel gekke. Het klopt dat de. Islam zegt jihad dat is er maar dat geld alleen in oorlogen man tot man geen kinderen geen vrouwen geen ouderen mensen je moet op de. Zelfde niveau dat mag alleen als er spraken is dat iemand je gezin wil doden dan pas mag je het jihad noemen of als er een oorlog is voor je land vechten en als iemand je geloof qouran bijvoorbeeld wil vervalsen of ernstige gevallen dat je geen keus heb die islam houd in vreden we moeten ons ook zo gedragen en iedere geloof respecteren ik. Wil niet zegen vergeet je geloof en volg islam maar wat ik wel wil zeggen is alsje in de islam gelooft geloof je in alles wat Allah de boodschappen waren wat ik wil vragen aan mijn broeders en zuster Aub Wanneer iemand het over de islam heeft weet wat je zegt bv hierboven. Waar in iemand het over Allah heeft en oordeel over anderen heeft dat kan niet god weet alleen wie hij gaat berechten joden. En christenen zijn geen kafirs in de islam ze vallen onder niet moslims maar ze geloven in het bestaan god alleen niet onze profeet ons taak is een goed voorbeeld te geven en niet zo reageren iedereen is.en het woord poep dat is geen rein wrd we praten over geloof hou dat arrogantie ver van Allah de naam en islam
  En Allah heeft ons gewaarschuwd voor de Duifel veele mensen zien islam als een streng oneerlijk geloof? Terwel dat niet zo is de islam houd vreden in en vreden met alles voor de natuur dieren en alles
  De duivel doet z’n werk via onze broeders bijvoorbeeld die liedjes waar in ze. Zegt no ellah no Allah Beyoncé of rihanna was dat
  en jay z ook over Jezus en over joden is dat niet vreemd toevallig gaat dat over. De geloven die) de islam erkend wat ik hiermee wil zeggen is de islam word niet erkend door joden en christen maar de Duifel gebruikt m ook via eliminatie.is dat dan niet vreemd voor de gene die ons niet erken de. Joden en christenen geloven in god ook daarom wil hij hun kafirs maken want de kafirs hun hel is waar de Duifel ook zal brand. Hij wil ons allemaal in zijn hel hebben omdat hij vervloekt werd voor ons en hij daar zal branden aub de gene die niet geloven en de gene die niet een goed beeld hebben over die islam verdiep je in de islam en je zal besefen dat islam eerlijk oprecht en mooie geloof is de islam is echt het waren geloof

  Mocht ik bepaalden dingen fout hebben geschreven mag Allah mij dan vergeven wa salam 3lekoem

 9. pardon gij moet niet geloven,maar weten !

 10. ooit gehoord dat er mensen zonder hun toestemming geimplanteerd worden .Aangeduid door metaaldetectoren ,chip opsporende, en frequentie aanduidende apparatuur. MRI scan word niet correct uitgevoerd en ondanks metaal aanduiding ,,deze er is,wordt ontkend evenals rontgen en psychiaterische onderzoeken.,bij eerste aangifte verwijst huisarts je naar psychiater want je bent paranoide schysofreen.en moet medicijnen slikken.
  Aangiftes bij politie als aanklacht in deze op art 11 worden verworpen omdat men de dader moet noemen, deze echter niet bekend zijn.
  De mogelijkheden wat betreft de mensen die in deze mogelijkheid van de impantaten in je lichaam gebruik maken zoals stalken ,in je huis komen als je er niet bent trachten inderdaad je paranoide te maken tot in psychose toe te willen trachten te brengen ,,,,dit echter is gevaarlijk hier is de eigen controle over de geest van het slachtoffer niet meer aanwezig , als zodanig veroorzaakt en kan een groot gevaar voor derden opleveren. Zichtbaar is de veroorzaker niet ,,,,,,zal hij zich bekend geven als deze slachtoffers veroorzaakt ?
  Meerdere mensen zijn hier in nederland de kans te lopen door dit satanis tuig de dupe te worden want ik ben niet de enige .
  Peter Mooring organiseert om de aantal maanden in Utrecht een meeting (heeft ook een Site).Veelal wordt in deze dader de Bilder berg genoemd , bij mij in de gemeente zegt men is het hoofdzakelijk de VVD.

 11. peace and love is islam and evry faith of god

 12. no hate no racism and no judging be kind gentle and suitable
  faith of love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: