AIVD bevestigd ‘Links veel gevaarlijker dan rechts’

De dreiging die uitgaat van rechts-extremisten is ‘nagenoeg verdwenen’. Dit stelt de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) in een gisteren gepresenteerd rapport. Daarentegen komt de echte dreiging vanuit extreemlinkse organisaties, zoals de Anti-Fascistische Aktie (AFA) en het Kollektief Anti-Fascistisch en Kapitalistisch Archief (KAFKA), aldus de geheime dienst. Dit meldt de Telegraaaf vandaag.

Volgens de dienst hanteren deze linkse clubs methoden die “indruisen tegen de democratische rechtsorde”.
De geheime dienst typeert AFA en KAFKA ronduit als gevaarlijk: “AFA is bereid het recht in eigen hand te nemen tegen racisme en fascisme en al dan niet met geweld confrontaties aan te gaan. Zo komt AFA in actie waar de overheid ’verzuimt op te treden’ door bijvoorbeeld rechts-extremistische manifestaties door te laten gaan. Wanneer dergelijke demonstraties plaatsvinden, treedt AFA regelmatig zelf met geweld op, of laat anderen dan doen. Dit geweld wordt vervolgens toegeschreven aan de rechtse demonstranten en door AFA gebruikt als argument om demonstraties te laten verbieden”, aldus de AIVD.

Allochtonen
Een bekende tactiek van links-extremisten is het ophitsen van allochtone jeugd om rechtse demonstraties met geweld te verstoren, maakte de geheime dienst eerder bekend. Ook worden plaatselijke politici onder druk gezet om rechtse demonstraties te verbieden.

Onderzoeksgroep KAFKA wordt door de geheime dienst neergezet als dubieus: “De groep streeft er met AFA naar alles wat als rechts wordt beschouwd te weren uit de publieke ruimte. Bij dit antidemocratische streven gebruiken beide groeperingen ondemocratische methoden, zoals geweld, het aanzetten tot geweld, intimidatie en het verhullen van de eigen identiteit en de ware intenties.”

Dat de werkelijke dreiging die uitgaat vanuit rechtse hoek veel minder groot is dan vaak wordt gedacht, komt volgens de geheime dienst door de beeldvorming die AFA en KAFKA cultiveren. Volgens de dienst overdrijven zij bewust het gevaar van extreemrechts.

“Ze ontlenen hun bestaansrecht aan de dreiging die hiervan uitgaat en cultiveren het beeld dat deze groot is en groeit”, stelt de AIVD, die dat beeld nadrukkelijk bestrijdt. Het aantal actieve rechts-extremisten daalt, zo blijkt uit AIVD-cijfers. Drie jaar geleden werd hun aantal nog op zeshonderd geschat, inmiddels ligt hun aantal op minder dan driehonderd.

Schade
Begin dit jaar waarschuwde de inlichtingendienst in een brief alle burgemeester voor de praktijken van AFA, die onder valse voorwendselen lokale bestuurders probeert te dwingen partijbijeenkomsten te verbieden van in hun ogen ’rechtse’ partijen. “Wanneer AFA kennis heeft van een geplande demonstratie door rechts, worden gemeenten en zaaleigenaren benaderd en gewaarschuwd voor materiële schade die het gevolg kan zijn van dergelijke demonstraties. Schade is in de regel echter juist het gevolg van AFA’s tegendemonstraties”, aldus de geheime dienst.

Sokratis Giolias

Moord
Ook draaien links extremistische groeperingen hun hand er niet voor om mensen om te leggen. Pim Fortuyn werd vermoord door de linkse extremist Volkert van der Graaf en in juli dit jaar werd de rechtse weblogger Sokratis Giolias door linkse extremisten vermoord. De journalist ontving een telefoontje dat iemand zijn auto aan het stelen was. Toen hij de voordeur opende werd hij door drie mannen doodgeschoten. Het door Giollas opgezette weblog Troktiko (bekijk hier de automatisch in het Nederlands vertaalde site) was volgens New Europe de populairste nieuwsbron van Griekenland. Er werd onthullend materiaal geplaatst, veelal over corruptie praktijken. Giollas werkte vaak samen met de bekende maar omstreden onderzoeksjournalist Makis Triandafylopoulos.

Bron

2 Reacties

  1. JIHADISTEN REKRUTERING IN DE NEDERLANDSE STEDEN!

    Wees op u hoede.

    Dankzij slechte politiek, zijn de koran cursussen, internaten en moskee activiteiten explosief toegenomen in Nederland…Een toenemend aantal in Nederland wonende Moslims blijken in deze moskeen ideologische een religieuze training – studies te volgen wat leidt tot de huidige Jihadisme en export daarvan…Grote islamitische politieke manifestaties worden ook door de gemeenten gesubsideerd, terwijl het ultieme doel van deze islamieten, de overheersing in Nederland nog altijd vaststaat!

    Gesubsidieerde Turks Arabisch Jihadisten hebben hun radicale ideeën niet verlaten maar juist verder uitgebreid. Nationaal islam is een nieuwe politieke fenomeen geworden tegen Nederland. Terwijl verraders van buitenhof proberen te vertellen dat ze een mooi beschaving aan het stichten zijn! Schaamteloze oude garde islamiseert zelf, bende sukkels vinden dat deze islamitische extremisten nobele doelen hebben? Welke mongool gelooft dit dan ooit? Er is geen islamitische beschaving of iets wat daar voor door zou kunnen gaan. En in plaats van te kijken naar de extremisten daar zouden we eens moeten kijken naar de extremisten hier. Dit islamitische doel wordt ook nagestreefd door de Timmerman’s vrienden van Saudi-Arabië en Qatar. Frans Timmermans maar smeken, kruipen en knielen voor de Saoedische financiers van deze bloeddorstige doodseskaders.
    De jihadistische islam en terrorisme in het algemeen werkt als een magneet op de enorme hoeveelheid moslims van deze planeet.

    De islam is een grotere bedreiging voor ons voortbestaan dan het nationaal-socialisme was in 1940. Vooral omdat het aantal collaborateurs nu veel groter is dan toen en omdat we de vijfde colonne zelf hebben toegelaten. Het wordt hoog tijd om de strijd aan te gaan tegen de inteeltbarbaren en hun corrupte bondgenoten binnen de overheid.

    Moskeebouw en de Jihadistische activiteiten/rekrutering gaat gewoon door in deze moskeen!

    Moslims gebruiken moskeen en islamscholen als uitgangspunt…Het is opvallend dat er meer jongeren zich in kringen van de jihadistische moskeen begeven. Ideologische/politieke activiteiten, belastingontduiking, illegaal bankieren en zwartwerken lijkt in de moskee een alledaagse gang van zaken waaraan weinig tot geen aandacht wordt besteed. Nederlandse bestuurders steunen nog steeds deze gevaarlijke organisaties; ze denken dat deze moskeen kerken zijn!
    De islamitische verworvenheden zoals het bouwen van grote moskeen, het recht op Islamitische onderwijs, korancursussen, eigen TV schotels op de dakken, infiltratie met dubbele paspoort, het ongestraft aanschoppen tegen onze maatschappij en onze normen en waarden etc.. maken duidelijk dat het hier niet om een beperkte en tijdelijke fenomeen gaat!

    Het ultieme doel van deze islamieten is overheersing in Nederland!

    Dit islamitische doel wordt ook nagestreefd door de Timmerman’s vrienden van Saudi-Arabië en Qatar. Frans Timmermans maar smeken, kruipen en knielen voor de Saoedische financiers van deze bloeddorstige doodseskaders.
    Ratten met bommen. Men verstopt zich achter God en religie. Dit soort dingen kan God (welke dan ook) nooit bedoeld hebben voor de mensheid. Het werkelijke kwaad schuilt in het denken en de onvrede van ‘De Mens’ die met de kracht van de religie dingen naar zijn hand wil/kan zetten.

    De bedoeling is om een grotere importantie toe te kennen aan de boodschappen die binnen de muren van die enorme moskeen worden uitgedragen. Moslims zien de moskee als de bewijs van de bezetting..Bezetting gaat gepaard met de lange minaretten van deze kazernes… Visualiteit is voor de islam heel belangrijk. Grote moskeeën, hoofddoeken dragen, iedereen moet het zien en aanvoelen: dit is een demografische oorlog. In de grote steden de meerderheid van de schoolgaande jeugd is van moslims afkomst. Elke Moslim sekte heeft eigen uniformen. Inmiddels vertegenwoordigd in Gemeenteraad, Provinciale Staten en 2e Kamer van ons eens zo mooie land rukken ze verder op en er is niemand, maar dan ook niemand die ze een strobreed in de weg legt. Vreemd nietwaar? Kunt u een islamitisch land noemen waar er ook maar 1 Nederlander een overheidsfunctie vervuld met een dubbele paspoort?
    Deze gegevens roepen het schrikbeeld op van een ontwikkeling die kan uitmonden in een verregaande bezetting van de grote steden in Nederland.

    Het islamo-nationalisme groeit gestaag en ook in Nederland zien we net als elders in het Westen een verdere radicalisering van grote groepen moslims, of ze nu van Marokkaanse of Turkse afkomst zijn.
    Grote meerderheid van de moslimorganisaties zijn georganiseerd op basis van etniciteit. Moskeeën bouw is weliswaar belangrijk voor de politiek islam die Nederland via immigratie en hoge geboortes van de geïndoctrineerde moslims wilt veroveren.

    Turken en Arabieren stichten een grote niet-Nederlandse Islamitische Gemeenschap die verbonden is met de Moslim landen. Deze organisaties worden door de autoriteiten van Islamitische landen uitgebreide fondsen voorzien om de radicale islam in Europa te verbreiden, ook onder de zich al enigszins aan de westerse cultuur aanpassende moslims en dit maakt hen niet meer “immigrant”. Miljarden liggen gereed om moskeeën te bouwen en de Koran en andere vrouwonderdrukkunde, haat zaaiende lectuur te verspreiden.

    Moskee staat nu boven de wet!

    En waar blijven de spoeddebatten van onze NL parlementariërs en ons NL kabinet over het islamgevaar? En waar blijft de EU nu. Durven ze weg te blijven kijken van het islam-gevaar (het spijt mij, maar het moslimgebeuren is component van het islam-gevaar of andersom). Of komt er eerst nog een debat over de kleur en oorringen van Zwarte Piet?

    Het wegkijken van de NL politici is stompzinnig een schande.
    Wereldvreemde moslimimporteurs van EU , die hoog verheven boven het volk, bevelen wat er goed is voor ons.
    Het wordt islamitische jihadisten steeds gemakkelijker gemaakt naar Europa te komen. 
    Terwijl in steeds meer landen de onvrede over en het verzet tegen de massale moslim immigratie groeit gaat de Europese Unie onverminderd door met het islamiseren van Europa.

    Terwijl Nederland zou zich goed moeten voorbereiden, de grenzen moeten sluiten en zich verdedigen tegen de vijandige politieke ideologie, gebeurt er het tegenovergestelde: met honderdduizenden stromen islamieten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten binnen en de politiek is tegen de stopzetting van import massa Moslim die bron is van jihadistische oorlog!

    Onder de naam, “vrije verkeer personen” , komen nog meer moslimstrijders binnen!
    D66, PVDA, GL, CDA, VVD willen niet stoppen met de gratis bezorging van uitkeringen aan miljoenen Moslims en daardoor de groei vd Islam gaat gewoon door. Oude garde financiert zelf de doodseskaders :7 miljard naar de Moslim Broeders, honderden miljoenen naar de soennitische Jihadisten in Syrië, vliegtuigen boven Libië om El-Qaida een handje te helpen et cetera. Honderden miljoenen naar Afghaanse milities. Op deze manier zouden de problemen uit de thuislanden meeverhuizen!!

    Belgische en Nederlandse polderjihadlisten doen mee met het moorden en verkrachten in Irak.

    Op deze manier kan Jihadisten strijd ook in de Europese steden worden uitgevochten omdat hier tientallen miljoenen moslims wonen. Door de chaos zullen ook andere regio’s verder destabiliseren.

    Waren het maar werknemers die hier komen en daarna weer terug gaan. Feit is dat veel moslims zich op het politieke pad begeven en allerlei rechten misbruiken. islamitische instroom wordt in principe door de landverraders gestimuleerd…Collectieve krankzinnigheid van onze politici op allerlei gebied,maar dit is wel helemaal idioot!

    Om het desastreuze plaatje compleet te maken subsidiëren we het merendeel van achterblijvende moslims die alleen jihadisten produceren en is de 5e colonne in de grote steden bezig om zich het publieke domein toe te eigenen! we zijn loonslaven om de uitkeringen van deze moslimstrijders te betalen die nooit hebben bijgedragen aan de verzorgingsstaat, puur parasitisme. Met speciale dank aan de PvdA, GL, CDA, VVD en D66. Partijen die door hun jarenlang falend beleid Nederland tot de jihadisten exporteur van de wereld hebben gemaakt!

    Nederlandse politieke partijen en kerken moten uiteindelijk een keer stoppen met hun eigen ondergang: Zij streven op dit moment nog steeds naar een grote Islamitische gemeenschap in Nederland waardoor Immigratie, moskeebouw en explosieve groei van moslimpopulaties zich ongeremd door zullen zetten.

    Met Vriendelijke Groeten

    Victor Leman

  2.  De bemoeizucht van Turkije!

    Turkije, onder leiding van Ottomaanse islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, Erdogan en zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra. 

    Turkije, dat zich onder leiding van de islamitische president Tayyip Erdogan in snel tempo van Europa heeft afgekeerd en zich openlijk heeft aangesloten bij de islamitische kamp, onderdrukt Koerden; ontkent Armeense genocide, houd nog steeds een deel van Cyprus bezet. En nu willen ze invloed in Nederland. 

    De arm van Turkije gaat ver! 

    Turkije tracht zijn invloed uit te breiden tot de kleine EU landen. Turkse geheime dienst (MIT) rekruteert steeds meer jonge Turken in Nederland! Het directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks-islamitische organisaties in Nederland vormt nu een gavaar!
    In een toespraak op 10 april 2012 zei R. Tayip Erdogan, dat de Turken binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zullen overnemen. “Wij hebben al miljoenen landgenoten in Europa.We zijn jong, Europeannen zijn vergrijsd! Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de Turken de overwinning zal schenken over Europa! op 2071 wordt uiteindelijk over het lot van Europa beslist, net als op 1071 het lot van de Byzantijse rijk…(1071 Battle of Manzikert, turken verslaan Byzantijnen; en veroveren een groot deel van Andalusië.) wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 150 miljoen bijkomen….” De lange arm van Turkije gaat gepaard met lange tenen. Nederlandse Turken bestaan niet. Ze zijn en blijven Turken. Ze moeten zelfs het Turkse leger in! Oftewel in vreemde krijgsdienst! Islamitische bewegingen onder leideing van hun machthebbers, maken gebruik van de instabiele situatie door spanningen te verscherpen in kleine EU landen:er worden steeds meer en meer moskeeën, islamitische centra’s met duizenden mensen, koran schools gebouwd om de oorsporonkelijke bevolking af te schrikken en te laten vertrekken! Deze hardliners zijn voornamelijk salafisten. Turkse staat, steunt de salafistische organisaties in Nederland.

    Turkije ambieert een Tweede Ottomaanse Rijk

    Turken in Nederland willen dat Nederland gewoon in de invloedssfeer van Turkije komt: Erdogan: “De 2 miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen”. Recep T. Erdoğan. 

    Turkse leider Erdogan, is niet alleen leugenaar maar ook hypocriet; in eigen land worden minderheden vervolgd, ontvoerd, gemarteld en geïntimideerd. AKP, de hele partij zit vol met de hongerige honden die het Westen als de duivel beschouwen… Erdogan’s actie, is een duidelijke poging om hier zijn macht te verbreiden! 

    De uitlatingen en kwalificaties van dictator Erdogan in het recente verleden over andersdenkenden dan hij zijn zeer verontrustend. Moskeeën bouw en hoofddoek export is weliswaar belangrijk voor de Turken die in Nederland via immigratie en hoge geboortes van geïndoctrineerde Turken een eigen enclave willen creeeren. Turken vormen nu de voorhoede van buitenlandse mogendheden die hun eigen nationaliteit en karakter willen behouden en zich afzetten tegen de Nederlandse samenleving die zij willen onderwerpen. 

    De AKP zit in Nederland aan de knoppen van een reeks moskeeën. Turkse elite wilt een gesloten Turkse colonne hebben in Nederland, Turkse nationalisten willen graag een ‘groep Turkije’ in 2e kamer, en die zou als een soort aparte Turkse nationale fractie worden. Binnen de Soennitische sekte, is het traditie dat oorlog gevoerd kan worden op alle niveau’s. Zij hebben het niet nodig openlijk een oorlogsverklaring te uitten. Met list, bedrog en valse dialoog kan gemakkelijk een oorlog gewonnen worden en de tegenstander merkt pas dat er oorlog is als hij lang en breed op de grond ligt. 

    Turken willen eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten om daarmee het veroverde gebied te markeren.

    Door de intensieve bemoeienis van Turkije vindt er meer en meer een bevolkingsverplaatsing. Het is jammer voor dit land dat de grote politieke partijen, kerken en ambtenaren door de niet bestaande vrije ˜immigrant˜ verblind zijn. Onder leiding van AKP, een toenemend aantal in Nederland wonende Turks-islamitische nationalisten, hun Moskeekoepel organisaties, Milli Görüs, Suleymancilar, Diyanet, Fetullah, Moslimbroeders etc.. die gelieerd zijn aan de ISIS, Al Qaede en Al-Nusra, zetten hun politieke en ideologische activiteiten, ongestoord voort: Jongeren en ook nu kinderen worden blootgesteld aan massale en leugenachtige vijandige campagnes. Men wilt echter niet de integratie, maar meer eigen nationale doelen te bereiken. Turken zijn sterk gepolitiseerd onder leiding van imams, Turkse staatsambtenaren, Süleyman-beweging, Milli Görüs, Diyanet en de Fethullah Gülenbeweging die de “Turkse diensten” in Nederland verzorgen. Export van deze Turkse politieke cultuur betekent inderdaad de export van structureel cliëntelisme. Maar ook van vriendjespolitiek, corruptie, discriminatie van onwelgevallige minderheden, misplaatst superioriteitsgevoel en eigenbelang in het politieke handelen. AKP leiders hebben herhaaldelijk gezegd Europa te willen veroveren “via de baarmoeders van onze vrouwen”. 

    Turkse islam van de Ottomaanse tijdperk is een nieuwe politieke fenomeen  geworden in Nederland. De integratie waartoe het westen oproept en waartoe het de moslims wil aansporen betekent het afstand doen van een deel van de cultuur die moet worden ingeruild voor de westerse cultuur en beschaving. De Ottomaans Turkse islam staat niet toe gedeeld te worden, en wordt geheel aangenomen met zijn credo en systeem en het is niet toegestaan om een deel van zijn wetten te verloochenen. 

    De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen-ideologie- is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

    Te gek voor woorden! 

    De geschiedenis van Turkije is vol met genociden als voorbeeld, 1.5 miljoen Armeense bevolking, meer dan 600 duizenden Alevieten, meer dan 720 duizend koerden.

    Laat staan de genocide op de Koerden en de vervolging daarvan. In Turkije, bijna alle kerken zijn omgezet in moskeeën of verandert in museum! Een paar jaar geleden verkondigde Erdogan nog dat Turken in Europa verraad pleegden aan hun Turkse vaderland en identiteit als zij daar zouden integreren. De situatie in Kobani en de rol van Turkije hierin is veelzeggend. Er is geen reden om de “trots van Erdogan” te ontzien. De Turk weet al dat wij een slap en laf kabinet hebben die uit angst voor escalatie gaan kruipen voor ze. En dan nu de tweede slag’, ze willen ‘inspraak’…! Waar halen ze het gore lef vandaan. 

    Turkije kan beter ervoor zorgen dat ze van die dictator met achterlijke ideeën worden verlost ipv zich met ons te bemoeien. Hieruit blijkt dus wel degelijk de lange arm van Turkije. Turkije heeft niets over Nederland(ers) te zeggen, want dat laat de soevereiniteit niet toe. Laat Turkije eerst maar eens in enigenland orde op zaken stellen, u weet wel, de massamoord van Armeniërs, discriminatie van vrouwen,onderdrukking van de Koerden etc etc. Turkije is een dictatuur en schendt mensenrechten op grote schaal. Turkije moet zich zeker niet bemoeien met een van de meest democratische, een van de meest gulle en een van de meest gastvrije landen ter wereld. Probeer als buitenlander een kerk te bouwen in Istanboel of in de regering te komen. 
    Het is een schande dat de Turken na 50 jaar nog steeds niet de moeite hebben genomen om te integreren. Dat ligt echt niet aan Nederland hoor want dat hebben ze nog in geen enkel ander Europees land gedaan. Er zijn nog genoeg mensen die dromen dat het uiteindelijk wel gaat lukken maar we weten allemaal dat dromen bedrog zijn ! 
    De mensenrechten in Turkije zijn een lachertje. De Armeense genocide, waarbij meer dat een miljoen Armeniërs door Turkije zijn afgemaakt, wordt gewoon ontkent. Koerden hebben nog geen rechten, sterker nog, er mag in Turkije niet over de genocides gesproken worden. Doe je dat wel dan ga je meteen de bak in. Stel je voor de Turkse regering die zich wenst te mengen in ons integratiebeleid, een regering die IS geen strobreed in de weg legt, een regering die haar wil aan Nederland wil opleggen…..Je moet er niet aan denken. 

    Turkse leiders moeten eens een hand in eigen boezem steken voordat ze kritiek hebben op een democratische rechtstaat als Nederland…Turkije moet zich in eerste instantie afvragen waarom er miljoenen Turken hun land wilden verlaten. Zolang 8.6 miljoen Turken, om wat voor reden dan ook, hun land verlaten, moet Turkije gewoon dimmen.

    AKP leiders willen helemaal niet dat Turken integreren in Nederland!

    Waarom zijn er eigenlijk zoveel Turken hier en lopen ze er na jaren nog net zo bij als in Turkije ? Omdat ze in Turkije blijkbaar geen droog brood kunnen verdienen of dat ze het hier wel heel gemakkelijk kunnen krijgen of verdienen. En twee, omdat het turken zijn, moslims, die het liefst Nederland willen veranderen in een islamitische staat. AKP leiders willen helemaal niet dat Turken integreren in Nederland. Die willen Turkije uitbreiden met Nederland als provincie. Maar niemand wil het zien of durft het te zeggen. Want dat ligt natuurlijk weer ‘gevoelig’ en zijn ze weer ‘gekwetst’. 
    Juist de bemoeienis van Erdogan en de moskeeën hebben er voor gezorgd dat de integratie mislukt is.

    Er is wel meer mislukt in Europa…De integratie zal nooit in geen enkel Europees land werken, zolang de Islam hier de baas wil gaan spelen en de leer van verzonnen boeken wil opdringen aan vooral mensen die niet meer in de middeleeuwen leven en waarvan de meeste niet meer in sprookjes en leugens van dien geloven ! Turken zijn geen verrijking van de maatschappij omdat ze een complete sub -maatschappij hebben gemaakt. Compleet met winkels, scholen, buurthuizen enz. Dat de integratie is mislukt mag duidelijk zijn. Waarom is het integratieprogramma in Europa mislukt? Mede dank zij de bemoeizucht van Turkije en Marokko zelf en wat te denken van de dubbele paspoorten ?

    Na honderden miljoenen aan subsidies te hebben verstrekt om stemmen te krijgen blijkt nu dat de politiek al die jaren alleen maar heeft toegekeken of de Turken wel goed bezig waren om Turk te blijven het is ze gelukt toch ? Het moet toch niet gekker worden in dit land. Laten wij ons straks regeren door regeringen van in ons land wonende minderheden? 

    Met Vriendelijke Groeten.

    Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Lidya Dekker. N. Korse. S. Ellen Krans
      

Plaats een reactie